Amerikanska pannkakor och häng i stan.

Hej Hej.

Att jag inte lärt mig att man inte ska åka iväg med en hungrig mage!!! Men det kanske var just därför vi hittade till Choij’s Pancakes vilket var en riktigt pärla. Jag hade ingen aning om dem innan. De grundades efter en spaning om att det saknades renodlat pannkaks-hak i Stockholm, trots att de flesta älskar pannkakor. Vilken himla bra spaning tyckte både Tilda och jag. Vi satt ute och kikade på folk men inne var det en charmig 50-tals atmosfär vilket jag gillade.

Stockholms bästa amerikanska pannkakor.

Både Tilda och jag skriver under på Stockholms bästa amerikanska pannkakor. Långt upp på Drottninggatan hittar ni Choij’s Pancakes.

img_2195img_2196img_2197img_2200

Ny väska på Vill ha listan…

Ett slag var jag helt galen i väskor. Det är jag nog även nu men då fanns det alldeles för många fin väskor i min garderob. Rebecca Minkoff är och har varit länge mitt favoritmärke. Inne på Åhlens city idag hittade jag the one and only vill ha nu väskan. Jag har visserligen en svart lite större handväska från Guess som jag använder flitigt och verkligen gillar men inget går upp mot Minkoff väskorna för mig. Alltså denna svarta läckerbit ligger nu väldigt långt upp på min vill ha lista.

img_2184img_2188

img_2190
Min grå Minkoff används flitigt – som jag älskar dem.

Vet ni vad….jag köpte min fredagspresent redan idag för att jag visste att jag inte skulle iväg imorgon. Plus att jag verkligen hittade en så himla bra….

Puss & Kram

17 thoughts on “Amerikanska pannkakor och häng i stan.

Add yours

  1. Haha nej man ska ju inte åka iväg hungrig det blir inge bra. Men ändå så är ju pannkakor gott och dom ni käkade ser goda ut😍

  2. Väskor är verkligen det finaste som finns ! Jag älskar dom också ! Dom var super fina ! Åh va gott med pannkakor !

  3. Dom pannkakorna ser verkligen hur goda ut son helst. Speciellt den med choklad på 😍 jag älskar också väskor och har typ ett mindre lager handväskor i klädkammaren 🙈

  4. Jag har inte varit något stort fan av pannkakor förrän nu de senaste månaderna. Vet inte om det är en gravidcraving eller någonting som kommer stanna kvar. Jag hoppas på det sistnämnda dock! Så det här stället skriver jag upp i anteckningar på telefonen. Kanske blir ett besök när jag hälsar på min mamma nästa gång. Nu blev jag riktigt spänd på fredagspresenten! Kram!

  5. Men åh så otroligt gott med pannkakor, måste göra de någon dag! Den gråa väskan du har var förresten jättefin 🤗

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: