Första sticklingen från Tradera – check!!!

Hej.

Ni känner ju redan till att jag är en trädgårdsnörd eller torpare. hur som helst det spelar inte så stor roll vilket. I våras köpte jag några sticklingar på både pelagoner och fuchia till växthuset som växt på sig så fint.

Fick tips av Moa min fina bloggvän om att Tradera skulle vara ett mecka för alla möjliga sticklingar. Såklart fastnade jag på den avdelningen och budade på två sticklingar bara för att – jag vann. Igår damp den första ner i brevlådan och lyckan var total.

Första sticklingen från Tradera – check!!!

Alltså jag blev både rörd och glad när första sticklingen trillade ner i brevlådan igår. Jag måste definitivt handlat av ett proffs för sticklingen var hur proffsigt skickad som helst. Så smart hade jag inte kunnat tänka innan jag fick detta paket. Idag ska jord köpas så min fina får komma ner i jorden. Mitt tips till enkel lycka- Buda på sticklingar på tradera.

img_2141-1img_2142-1img_2143-1

Vad har ni för planer idag?

Jag åker in till stan med dottern en sväng så får vi se vad vi hittar på.

goodbye

♥ ♥ ♥

 

 

22 reaktioner till “Första sticklingen från Tradera – check!!!

Lägg till

 1. Åh ja ja ja ja ja! Blir så glad över att mitt lilla tips har lett fram till det här. Lovar att du är fast föralltid nu! Varje gång du budar hem några måste du visa! Har också precis fått hem några palettblad och nu hoppas jag att de ska trivas här hemma 🖤

  Gilla

 2. Idag ska vi inte göra så mycket, jag ska försöka jobba hemifrån och blogworka lite, hämta paket samt fota det tror jag!
  Men så lite som möjligt vill jag göra idag, mitt psyke är inte där det ska vara :/

  Åh vad roligt med vinst, jag vinner typ aldrig, hahaha min mamma har den turen (Y)

  Gilla

 3. Åh grattis till vinsten! Extra kul med tradera när man hittar något som man vill ha och som man sen vinner.
  Så kul!
  Idag tar vi det lugnt. Ha en underbar dag nu! Kram! 😍

  Gilla

 4. Men va roligt att du gillar de så mycket 😀

  Önskar faktiskt att jag med hade lite mer gröna fingrar, kanske jag har de bara att vi bor så litet så inte lönt att använda den delen haha

  Visste faktiskt inte att man kunde köpa dessa på tradera

  Gilla

 5. Men gud vilken tur, stort grattis till dig! Tycker att såna där är så himla fina! Mina planer var att spela in videos men blev inte riktigt så så jag har mest tagit det lugnt idag 🙂

  Gilla

 6. hade ingen aning om vad en stickling är, men blev lite nyfiken.. vad är det för speciellt med den? Alltså nu menar jag finns den inte i vanliga affärer att handla eller är den fridlyst? Haha förlåt men har noll koll på växter och tycker den var charmig och skulle själv vilja ha en 😉

  Gilla

 7. Åh jag hade verkligen ingen aning om att man kunde buda på växter på tradera 😍 Kanske beror på att jag inte hänger där allt för ofta ❤️Super bra paketerat måste jag säga

  Gilla

 8. åhh vad coolt visst inte man kunde hitta sånt på tradera vilken grej ! den där blomman är ju så fin hade en blomma som likna denna en nessla hemma i höstas, dock glömde ja bort att den existerade efter några veckor så den dog , jag och blommor alltså XD jösses kom just på att jag glömt vattna min pelagon igår , tur du skriver om växter, så jag blir påmind att ta hand om mina egna också haha ❤️

  Gilla

 9. Jag har handlat mycket på tradera, men hade inte en aning om att man kunde köpa sticklingar på tradera…och den där såg ju riktigt fin ut.❤️

  Gilla

 10. Man kan verkligen hitta allt på tradera, Något år budade jag på ett julbord från butiken hemma. Fick med det mesta som behövdes och lite till.

  Gilla

 11. Men åååå vad kul!!! Hur smart som helst. Säg till om du vill ha något från mig så skickar jag =) Just nu har jag massor av akleja frön. KRAM

  Gilla

 12. Jag visste inte att man kan köpa sticklingar på Tradera. Låter riktigt smidigt faktiskt. Håller med om att det var bra packat. Så kul att skaffa lite nya växter på det sättet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: