Jag ville aldrig slösa bort min tid.

Hej.

Det har inte hänt så mycket hos mig idag vilket jag faktiskt är glad för. Men som alltid snurrar livet på och vissa saker måste bara göras eller följas sånt är ju livet. inte sant. För min del blev det en del trädgårdsfix som avslutades med ett glas vin i min nya stol i växthuset. I eftermiddags blev det lite övningskörning och shopping i Farsta för mig och Marre.

Jag ville aldrig slösa bort min tid.

Det är så attans sant – jag vill och ville aldrig slösa bort min tid. Det bara blev så för jag…inte vågade och var för feg. De orden fastnade i min skalle när jag satt med Maggio i lurarna medan jag möss med tända ljus i mitt älskade växthus i nya stolen. Nu när jag kom in med kameran såg jag att ingen av bilder blev på min nya stol bara från…Får visa den en annan dag helt enkelt. Det är inte många kvadrat växthuset men det är min alldeles egna lilla oas på jorden. Där jag bestämmer och rår om livet och mig själv. Tänk att en så liten plats faktiskt blev min egna här på jorden. Det bor nog allt en liten Torparmor i mig som älskar att odla och rå om min plats och rabatterna runt omkring som jag delar med familjen. Torparmor låter ju allt annat än glassigt men om sanningen ska fram så är jag en bondunge som älskar att gräva och påta i jorden. Nu går vi tillbaka in i växthuset…vill ni följa med?

img_2176img_2165img_2152img_2155img_2156img_2146img_2150img_2148

Jag ville aldrig slösa bort min tid.

Hur tänkte jag? Hur menade jag? Vad ville jag? Vet ni vad svaret är att jag vet inte vad som hände det bara blev så….

Väggord god natt sov gott - 771226.jpg

♥ ♥ ♥

9 thoughts on “Jag ville aldrig slösa bort min tid.

Add yours

  1. Men va himla härligt med ett eget växthus! Har själv inga gröna fingrar tyvärr men ser jättefint ut.

  2. jag tänker lite på detta att inte villa slösa bort sin tid, lite på att man vill ju så mycket ibland lite för mycket , så man pressar sig själv för hårt här i livet ❤️ älskar verkligen ditt växthus ser så mysigt ut, riktigt bra oas att omge sig själv med växter ❤️

  3. Jag förstår att du trivs där och älskar att ta ditt glas vin med dig och filosofera över livet. Nä nu är det dags att bara göra sånt vi tycker om. PUNKT: Kram på dig fina du

  4. Oh så fint där är och förstår att du vill sitta där inne, nya stolen var ju jättefin den du visade i inlägget innan

  5. Det hade varit så mysigt att hålla dig sällskap i växthuset, använt händer imed att jag älskar att pyssla och fixa och trixa… 🙂 Du har ju det super mysigt där!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: