I det enkla bor det vackra.

Hej.

Det blev en fredag hemmavid igår vilket inte var så konstigt med tanke på hur extremt lite sömn jag fick natten till igår. Jag tycker att hela dagen blir helt kaos både i kropp och själ när jag inte får min sömn som jag borde. Nog om sömn problem för lite hann jag i alla fall med att få gjort.

Plockade upp min påse.

Jag fick äntligen plocka upp min nya fina mjölkkanna som jag köpte hos Stylemood när jag var på besök i butiken. Alltså han kan han allas vår Ernst. Älskar att kannan är lite lagom storlek på så man inte behöver gå och fylla på med mjölk hela tiden som det varit innan med de små kannor som jag har. Nya handtvålen till lilla toaletten doftar så himla gott. Den kommer göra sig så bra på toaletten bara jag orkar städa ordning där inne under dagen.

img_2021img_2020img_2023

Bilskolläraren var extra sträng igår.

Tänk att jag snart har två vuxna söner. Den tanken går liksom inte att tänka på för då blir jag genast pensionär. Mina eller våra två små grabbar är inte så små längre. Långa och världens bästa för mig såklart. Nu blir det mycket tid i bilen med Marcel för att nöta och öva på de små detaljerna inför körkortet. Får höra varje gång att jag gnäller och är för noggrann men heller det än att kugga på småsaker som kan kännas självklara. Hur som helst så går det hur bra som helst men att tänka och påminna om minsta lilla kan inte skada…

img_2025

Det gäller att vara förberedd….

Visst är det så att man behöver vara beredd när det plötsligt händer. Hos mig får vi för ofta besök av de knäppa och äckliga (ja, jag tycker verkligen inte om) rådjuren. De äter det mesta – nu hade de till och med börjat äta upp blasten på potatisen. Går de inte runt och äter upp allt som de inte får står de på altanen och äter upp smultronen som är närmast huset. Väntar bara på den dagen som altandörrarna är öppna och vi inte är så vi ser baksidan av huset. Då lär vi väl ha ett eller två rådjur inne i huset. Läste faktiskt en artikel om någon som fått in två rådjur som härjade runt och förstörde massvis i det hemmet. Fy fasiken för rådjur!!!

Även om vi har larm på huset så vet man ju inte eller så är det mest på bus. Barnen lånade hem svärmor och svärfars luftgevär och skjuter på kartonger. Gäller ju att öva sig tills det blir femkamp på Grönan i år. Jag som inte kan blinka med ett öga får försöka plocka mer poäng i någon av de andra grenarna i femkampen.

img_2031img_2032

Fredagens F F F – nej jag glömde inte bort däremot har jag valt att flytta dem tills idag. Bästa med egna utmaningar att jag utan dåligt samvete kan flytta på dem undan en massa tjafs. Så håll ut för de kommer….fast idag.

Hör ni…I det enkla bor det vackra…sannare än så kan det inte bli.

Det handlar om att kunna öppna sina ögon och se vad livet erbjuder just i denna stunden.

18a

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

28 thoughts on “I det enkla bor det vackra.

Add yours

 1. Älskar kannan. Så himla fin 😍
  Du gjorde rätt i att ta det lugnt hemma.
  Måste vara spännande att övningsköra med sina barn hehe.
  Hoppas du fick mer sömn inatt och känner dig redo för dagen.

 2. De dör med sömnen e ju så viktigt har med svårt med det . Vilket fint paket du fick 🙂 kul med nya saker ^^

 3. Kannan ser väldigt fin ut.
  Femkampen på Grönan är roligt. Vi körde den förra året 🤭
  Min äldsta längtar efter att få köra han med. Han tjatar nästan hål i huvudet på en 😉
  Känner igen mig mycket i detta inlägg 🍓

 4. Vad fin kanna! Verkligen! Min samk!
  Kul med 5 kamp! Aldrig kört men skulle vilja göra det <3
  Låter som än härlig dag❤️

 5. Håller med dig om att det enkla är det vackra. Har lite svårt för då det blir för mycket bling bling då det kommer till inredning. Enkelt, och mycket natur är min grej.

 6. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om rådjur faktiskt. Men vi har en hel del som knatar nere på ängen och ibland går de sådär obrytt över våran tomt☺️ Dom verkar inte rädda för oss iallafall

 7. Mjölk kannan var verkligen så fin. Jag älskar inredning som har små budskap på sig!
  Kan tänka mig det där med att övningsköra!
  Åkte med en kompis igår som jag aldrig åkt med tidigare det var nervöst

 8. så fin kannan var! och så fint du bor, antar jag bilden längst ner. Vill också bo i hus och ha en fin trädgård. men de kommer nog 🙂

 9. Vilken fin mjölkkanna 😊.. Du gjorde alldeles rätt i att stanna hemma igår 😊. Var köper du handtvålen ?

  Har inge körkort så när Fadi ska ta så får mannen köra med honom 😊

 10. Åh. Den där mjölkkannan har jag suktat efter ett tag. Men vet inte riktigt vad anvädningsområdet skulle bli här hemma så därför har jag låtit bli. Har dock en tekopp från Ernst i samma material fast mörkgrå med samma text 🖤

 11. Jag övningskör väldigt mkt också men mest på landsvägar . Parkera har jag väldigt svårt med än.. 💓

 12. Vilken fin kanna och faktiskt en bättre strolek än många andra man sett. Och jag älskar budskapet på den…i det enkla bor det vackra…det är ju så sant. Så spännande med 5-kamp och smart att öva innan.

 13. Ja du, det är så mycket som vi glömmer bort aatt vara tacksamma för och se glädjen i. Så bra att du påminner om det. Som den där stenen du hittade. Skönt att ni har kommit hem ordentligt och får landa i det snart. Fin kanna!

 14. Har själv inga barn, men blir också lätt nervös ibland när jag ser en del före detta elever bli stora och vuxna! Själv tror man ju liksom att tiden står still och så får man den där påminnelsen om att den inte alls gör det 🙂

 15. Stylemood vill jag också besöka när jag är på Gotland. Fina grejer du shoppat. I år får äldsta grabben börja övningsköra. Känns helt surrealistiskt att barnen börjar bli så stora.

 16. Ja, det blir ju inte riktigt fullt så bra i kropp och knopp när man inte har kunnat sova ordentligt! Jag tyckte den där kannan var riktigt fin =)

 17. alltså huuur fort väer skatterna då ? ja fattar inte mmin största 1.97 alltså va han inte 5 år nyss? 🙂
  älskar veerkligen kannan såååå fin och tvålen lät jätte god

 18. åhh vilken fin kanna, haha vad bra du inte glömt dina tre F , kändes ju lite ovant att inte läsa dom igår älskar verkligen dina tre F så himla roligt att läsa varje vecka <3 kram

 19. Ja det var verkligen en fin kanna du hade köpt med dig hem förstår att gårdagen blev konstig med så lite sömn😕

 20. Fantastiskt fin mjölkkanna!! En sådan vill jag också ha! Tvålen ser också väldigt fin ut. En sådan får ju gärna stå framme.

Kommentera

Up ↑

%d