FFF = Lördag, Lördag och Lördag.

Hej Hej.

Fredagens F F F fick som sagt bli L L L istället men det gjorde mig ingenting. Jag har varit galet trött efter vårt Gotlands äventyr vilket gjort att min energi varit på minus.

Fika – Lördagsfika.

Något som jag saknade och längtade efter på Gotland var chokladkakor. Just därför ställde jag mig och bakade chokladsnittar till min fikastund. Så himla goda och enkla att baka.

img_2038img_2034

Fokus – Lördagsfokus.

Lugn och ro och aktiv vila är och var det jag behövt allra mest sedan jag kom hem. Jag började kika på en helt underbar och stark miniserier på Netflix ” When they see us”. Har ni inte sett den tycker jag att ni ska se den. Bygger på en verklig händelse från 1989 då fem mörkhyade unga killar i USA blir oskyldigt dömda för en våldtäkt.

img_2046

Present – Lördagspresent.

Om sanningen ska fram så köpte jag redan min fredagspresent till mig i torsdags bara för at jag redan då visste att jag inte skulle komma iväg i fredags. Servetter är något som jag verkligen tycker mycket om och alltid gjort.

img_2041img_2043img_2042

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

32 thoughts on “FFF = Lördag, Lördag och Lördag.

Add yours

 1. Sådana kakor är så himla goda, bra val 😍 Solrosservetterna var ju magi, mönstret var så himla fint! Tack för serietipset, ska kika!

 2. Men vilken härlig helg ändå!
  Älskar dom kakorna! 😍😍 super goda! Ska tusan baka dom! Brukar oftas baka dom med ljus sirpa!
  Härlig med serie också! Oh lite ny servetter 🙂 ❤️

 3. Så kul stt baka något som går fort 🙂 såg super goda ut, den serien ska jag kika in

 4. Åh, bakade många sådana där chokladkakor på jobbet och de sålde ju som smör. Brukade göra kolasnittar också! Fina servetter är ju himla roligt! Jag brukar alltid se till att ha några hemma att duka med om man får oväntat besök 🖤

 5. Åh det finns inte mycket som slår dem kakorna! Mums❤️Låter så mysigt med en lugn och skön dag! Ha en fin söndag nu! Stor kram!❤️

 6. Åh va gott! Vill med baka sånna!
  Ja de förstår jag. Ni har gjort mycket så de e inte konstigt du är trött 🙂

 7. Vilka fina servetter… under en period jobbade jag mycket med decoupage och var alltid på jakt efter fina servettmotiv då jag använde dessa som arbetsmaterial på stenar, askar, brickor eller vad jag nu höll på med. Perfekt fredagspresent tycker jag

 8. Det var längesen man såg eller åt sånna kakor. Dom är ju så goda. Coolt med den servetten med djuret på, aldrig sett förut

 9. Undrar om det inte är den serien vi precis börjat kika på, känns bekant, minns ej namnet, och mums gott med chokladrutor, fina sommarservetter du unnade dig

 10. För några år sen var jag servettoholic, om det ens är ett ord. Haha! Jag samlade på servetter, kunde inte gå in i en affär förrän jag letade efter servetter, var tvungen att köpa!! Många har så fina mönster och motiv på.

 11. Alltså Älskar servetterna med Tigrarna, så himla fina! Tycker de är en så fin grej de här med dina fredagspresenter, de vill jag också införa. Mysigt med lite fika också, chokladsnittar är ju supergott. Ha en fortsatt fin söndag nu 🤗

 12. så gott med hembakade snittar – ska ta mig en tea stund snart med bageriets kakor om en liten stund.
  även fina servetter du köpt – det går åt och blir så mkt roligare att duka fint vid middagar och så.
  en liten present till sig själv varje vecka är man värd .
  ha en fortsatt fin dag kram

 13. Min moster bakade alltid chokladsnittar, och kärleksmums. Det är något jag kopplar ihop sen barndomen. Servetter kan man aldrig få för mycket av. Så kul

 14. Vilken god fika. Väldigt fina servetter du köpt i fredagspresent(lördag) 😁❤️

 15. Jag älskar choklad snittar och det är precis som du säger, de är lätta att göra. Jag har sett serien och jag tyckte den var riktigt bra och gripande

 16. Har sett when they see us – så bra! Och blev extremt berörd, usch för att människor blir behandlade så!

 17. Chokladbitar hade alltid min farmor när man kom på besök hos henne när hon levde . Minns jag . Ja de e goda . Kul o baka lite 🙂

 18. Så goda kakorna ser ut!😊 Jag önskar att jag också kunde komma mig för att baka nån gång. Servetterna var jättefina!😊

 19. Tack för Netflix-tipset! Sett att serien finns, men inte brytt mig om den, nu blev jag lite mer nyfiken!

 20. åhh dom kakorn såg jätte goda ut, får man fråga om receptet på dom ? 🙂 <3 , åhh vad kul med serietips ska lägga till den på min lista på netflix 🙂

 21. Chokladssnittar MUMS, den serien SKItBRA och jag ÄLSKAR servetter. Jag köper på mig så många så jag undrar när vi ska använda dom egentligen..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: