# I LOVE GOTLAND – 1.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Hej hopp!!!

Ja nu är jag på min älskade Ö Gotland men det har ni säkert redan listat ut eftersom jag först hamnade vid datorn först nu efter att jag sovit sött och kramat kudden hela natten. Om ni känner mig rätt så kommer det nog bli en rad fotoinlägg nu under Gotlandsäventyret. Så det är väl bara att köra på med de bilder som då kvalat in på min gårdagens lista.

# I LOVE GOTLAND – 1.

Gotland och Visby är så förbaskat vackert i alla utseenden. Det spelar liksom ingen roll om solen strålar, molnen ligger täta eller regnet slår i backen. Igår dagens morgontimmar var det redan varmt och skönt.

29a
Gotland och speciellt Visby måste vara stockrosorna mecka. Så vackra!

29b29c29g

Glassmagasinet -Ett måste vid ankomst och när man åker hemåt.

Jag tror att vi är långt ifrån ensamma om denna traditionen om att mumsa glass när man kommer och innan man lämnar ön på just Glassmagasinet. För allra första gången blev både jag och Tilda besvikna på en av våra smaker. Den veganska kokos glassen med inslag av passion gick helt bort för mig. Konstigt jag som bara älskar den smaken hos Stikki Nikki men då utan passion. Vi hoppas såklart på bättre val innan vi åker hemåt.

29d29e

Besökte Johanna på Stylemood.

En av mina fina bloggvänner Johanna har en helt underbar webbutik med finaste inredningssakerna som jag tyckt så mycket om sedan jag hittade butiken. På Gotland där Johanna är bosatt har hon sin fysiska butik. Såklart åkte vi förbi Stylemood och tömde plånboken lite extra. Wao vilken fin butik Stylemood är. Allt doftade nytt trä och Johanna var lika mysig IRL som på nätet

Warfsholm.

Vi hittade en riktig pärla igår måste jag säga Warfsholm bara dök upp där när vi var ute på äventyr. Vilken plats vilket ställe! Vi var båda lite tagna av platsen så gudomligt vackert. Om jag skulle gifta om mig skulle det garanterat vara på just den platsen.

2929h

29j29k

IMG_0075IMG_008029l29m29n

Dags att göra lite sommardag av denna söndag också.

♥ Puss & Kram ♥

29 thoughts on “# I LOVE GOTLAND – 1.

Add yours

 1. Åh så mysigt att vara på Gotland. Skulle jag också vilja göra! Jag skulle väldigt gärna vilja besöka Johannas butik också 😍

 2. Fint det ser ut att vara där. Många som säger det har jag hört. Glassmagasinet låter välbehövligt att besöka när det är så varmt nu.

 3. Tycker Gotland är fint, men bodde där på behandlingshem haha. Mdn verkligen vackert och finns så himla mycket fint att se 😘😘 hoppas du får en fin söndag!

 4. Åhh, älskar också Gotland och fick en akut längtan efter glassmagasinet nu…Har dock missat Wardsholm… ännu en anledning att åka dit

 5. Åh Gotland är ju verkligen så magiskt vackert! Var längesen jag var där nu men vill gärna åka tillbaka. Riktigt härliga bilder du tagit också. Hoppas ni får ett fortsatt fint Gotlandsbesök!

 6. men gud va vackers det var där, jag vet inte varför men jag tänker på astid lindgren filmer när jag ser miljön du fotat på gotland 💕

 7. Åh vilka fina foto! Drömmen är att få besöka Gotland någon dag! Verkar va så vackert speciellt på sommaren

 8. Men ohh så härligt ni har det, och love på bilderna, jag kommer nog också fixa in lite bilder sedan, men finns minimalt med tid, så få bli fotibomber sedan

 9. Så härligt att ni har kommit fram till Gotland nu. Jag följde eran resa på Gotland förra året och jag är så nyfiken på vad som jag ska få se i år. Hoppas att ni har det hur bra som helst 😃

 10. Vill väldigt gärna åka till Gotland någon gång, har aldrig varit där men har hört så mycket gott! Och fint ser det ut att vara 🙂 Hoppas allt är bra med dig! Kram

 11. Så fina bilder du delar med dig utav verkligen. Jag har aldrig varit på Gotland men det verkar ju vara hur mysigt som helst 😍

 12. Åh vilka fina bilder!😃 Gotland är så vackert, och nu blev jag sugen på att åka dit för det var längesen. Warfsholm skulle jag gärna vilja få se och uppleva.

 13. vilka fina bilder! Jag skulle så gärna vilja besöka gotland någongång. Men det är så långt från skåne bara 😛 Ska komma ihåg tipset om glassbaren 🙂

 14. Ni ser ut att ha det så härligt och jag blir verkligen sugen på att åka till Gotland när jag ser bilderna.
  Vilken härlig tradition att alltid besöka glassbaren både det första och sista ni gör. Glass kan man äta hur mycket som helst!

 15. Åh va härligt! Har alltid velat åka till Gotland & blir ju bara mer sugen på de nu efter att ha sett dina fina bilder 😃

 16. Va härligt o va på Gotland 🙂 jag har varit där en gång för jätte länge sen när jag var liten med familjen skulle vilja åka dit igen 🙂

 17. Åh jag vill verkligen gärna dit!! Men.. mannen viill inte det eftersom hans olycka hände där och det ger dåliga minnen. Njut nu av att vara där.

  1. Jag var mycket på Gotland som barn. Vi hade släktingar som hade hus där så vi spenderade en del somrar där. Minns att ja älskade stället

 18. Underbara Gotland! Jag har bara varit där en gång, men det var en härlig semester med många fina minnen. Längtar tillbaka nu när jag ser dina fina bilder.

 19. fina johanna på stylemood har så mycket saker så himla fina grejer. ovvisby ja jätte härligt o fint min mamma ska dit om 2 veck

 20. Har aldrig varit på Gotland men det är absolut ett ställe jag vill besöka. Det är så vackra bilder, historien och allt annat, glassarna såg ju rätt goda ut ändå 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: