Trevlig helg till dig, dig, dig från mig.

Hej Fredagsfirare…

Det är fredag idag fast jag tycker att det inte all känts som en fredag alls. Jag har har lite speed men ändå ingen ork för fem öre. Gårdagen tog på alla krafter som jag hade sparat på mig. Men det gjorde inte så mycket när hela dagen gått åt till att tvätta och packa inför Gotlands äventyret 2019 som börjar imorgon. Fredag just det och mina F F F. Jodå jag fick till dem men kanske inte på det allra glassigaste sättet denna veckan men men huvudsaken är att de blev av såklart.

Fredagsfika – Hemma i solstolen medan jag lyssnade på Tony Irving och hans sommarprat.

img_1819

Fredagsfokus – Latade mig i solstolen med ljudbok och skämdes över hur tokigt det såg ut med alla kläder som jag försökte snabb torka för att få med dem till Gotland.

img_1822img_1823

Fredagspresent – En kruka med ny plockade potatis från våra egna planteringar. Det är fasiken ren lycka över själv odlat potatisen. Oglamorösare present får man kanske leta efter men attans vilken lycka det var.

img_1820

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥ ♥ ♥

 

13 thoughts on “Trevlig helg till dig, dig, dig från mig.

Add yours

 1. Ve kan har verkligen flugit iväg så känns inte som fredag. Skönt att lata sig lite i solen

 2. Håller verkligen med, det har inte känt som fredag idag alls! Haha ser underbart ut! Samma för mig idag, blev översmäning i badrummet och eftersom vi inte har någon balkong så fick vi lov att hänga ut mattan genom fönstret 😉

 3. Så härligt att åka till Gotland, hoppas ni får riktigt härligt väder! Låter skönt att ha spenderat fredagen i trädgården med en ljudbok 🙂

 4. Vad härligt att åka till Gotland.
  Riktigt bra present om du frågar mig, hemodlad potatis är så vansinnigt gott.
  trevlig helg!

 5. Hoppas du får en underbar semester på Gotland, passa på att ladda alla dina batterier nu ❤
  Egen skördat är alltid bäst 👍

 6. Egenodlat är ju alltid lite godare och lite bättre än köpt. 🙂 Hoppas att ni får det fint på Gotland.

 7. men va mysigt med ljudbok i solen , och dumle allstå haha en av mina favoriter det gud vad sugen ja blev på dumle nu haha <3 kram

 8. Jag tycker det låter som en perfekt fredag med att sola och lyssna på något intressant. Speciellt efter igår när du hade fullt upp 🙂

 9. Fredagar ska man bara chilla sola och ta det lugnt 😉 de gjorde jag igår, gjorde ingenting i hemmet (lat som fan) och somnade vid 20.00 tiden och vaknade halv sex imorse pigg och glad 🙂

 10. Åh det var den bästa fredagspresenten du visar upp. Du ska vara jättestolt fina du. Det är en present med dubbel glädje kan jag tänka mig.
  Ha nu det fint på Gotland och njut av livet och skaffa dig ny ork. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: