Full rulle på alla plan…

Hej på er alla fina!

Jag har inte gått under jorden även om jag faktiskt gjorde det igår när jag kom hem från stan efter en dag som precis innehöll allt och lite till. Som jag skrev till mig själv igår var jag så nära en döden upplevelse man kan komma i tankarna. Men mina fina jag tar den historian en annan gång och väljer att berätta om allt annat som jag fick in igår.

Full rulle på alla plan…

Efter den händelsen som ryckte tag i varenda liten cell i mig klev jag ut på gatan med en lång lista över måste som tyvärr inte gick ändra tid på. Vilket gjorde att jag fick slå ihjäl tid mellan för att orka med den långa dagen som väntade mig. Först ut stod att hämta ut en paket på Åhlens med lite smått och gott till mig. Ni som följer mig känner säkert redan till att jag verkligen tycker om den butiken som har precis allt.

img_1806

Pärlans Konfektyr.

Pärlans Konfektyr kokar kolor på Svenskt gammalt hederligt sätt. Med bara äkta råvaror och massvis med grädde. Att kliva in i butiken på Nytorgsgatan är som att kasta sig tillbaka till 1950- talet på sekunden man kliver innanför dörren. Wao vilken mijlö och stämning det är där inne. Jag fick nyss om den för några år sedan på Chokladfestivalen sedan dess är jag såld på dem. Bara för att köpte jag med mig en liten ask med  Hej Solsken till bara mig själv. Så att jag tog vägen förbi Nytorget bort till min brevbox var självklart. Har ni vägarna förbi Södermalm så smit in hos Pärlan om ni tycker om kolor.

img_1783img_1781img_1778

Next stopp Stockholm Brevboxar.

För några år sedan tråkade jag helt enkelt ut på både Postnord och Citymail som de hette då och allt vad deras utdelning av post innebar. Så jag valde helt enkelt att skaffa mig en digital brevlåda via Stockholm Brevboxar. De lagrar, skickar vidare eller scannar och mailar varje dag om det kommer post till mig. Att få posten scannad är en perfekt lösning om du vill ha daglig tillgång till din post var du än befinner dig. Du kan själv bläddra och läsa dygnet runt från jordens alla hörn. Nästan. Internet är enda kravet. Jag hade fått en lite paket som skulle delats ut i min brevlåda då kommer ofta de paketen till brevboxen om jag själv inte skrivit c/o på paketet jag köpt. Nu var detta en gåva från en tävling jag deltog i.

img_1784

Lunchtime på Verdi Bowl Bar.

Verdi Bowl Bar är en hälsokostrestaurang på Lilla Bantorget. De luncher som du letar efter något hälsosamt är Verdi Bowl Bar det perfekta alternativet. Växtinspirerad ”skålbar” – hälsosam lunch laddad med superfoods, spiraliserade grönsaker, långsamma kolhydrater och magert protein. Jag var ganska hungrig idag så jag valde en pasta med gorgonzola. Kaffe var riktigt bra. Skön känsla när man blir mätt och belåten på bra och hälsosam mat.

img_1791

Sakta Sakta gick jag genom stan vidare.

Aj vad mitt ena knä började säga ifrån att nu har du allt gått för långt idag. Vilket innebar att det var nog mer i snigelfart än i normal gångrytm jag gick vidare. Men om jag ska vara helt ärligt så gjorde det inte så mycket alls för det var skönt att bara gå även om knäet inte alls höll med mig. Efter en stund satte jag mig på EH på Odenplan och drack en cappucino och lyssnade klart på ljudboken som jag snöat in på den sista veckan.

img_1793img_1795

Stenen på nageln lagade och ner i tunnelbanan igen…

Som sagt var jag förbi och lagade en sten på ena nageln som fallit av. På tal om tunnelbanan så kan den vara både riktigt bajsig men andra stunden bara så vacker på sitt egna sätt.

img_1799

Nyklippt och fin.

Ja nu var jag då nyklippt och fin i håret vilket var så välbehövligt. Det var nästan så jag skämdes lite över mitt slitna hår men men nu är det ett minne blott och jag kan fortsätta sommaren med fräscht hår.

img_1805

Det var väl det hela. Att jag tok somnade strax efter kl:20 med hjärtat i halsgropen och tokstressad över allt och alla känslor. Idag vaknade jag supertidigt men kunde somna om någon timme. Så idag är jag som som mört. Tur är väl det för tidigt i morgon åker jag och Tilda till Gotland.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

4 thoughts on “Full rulle på alla plan…

Add yours

  1. Oj du hade verkligen en händelserik dag! Grymt jobbat av dig att hinna med så mycket. Jag känner att jag måste till den kola butiken😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: