Halleluja moment varje gång!!!

Halloj.

Jisses så skönt det var att kliva i gummistövlarna och bara ge mig ut på en promis. Det var alldeles för länge sedan jag gav mig ut i vår skog och gick längs Uttransjön. Har ni någon bästa gå musik eller någon bästa springa musik som ni lyssnar på?

Jag har definitivt det allra bästa både gå och jogga musik när jag för några år sedan. SH eller Staffan Hellstrand har alltid varit sådan musik för mig ända sedan början av 90 talet. Så givetvis var det även SH i lurarna idag när jag var ute och gick. Jag minns när jag och min BF på den tiden var på Daileys och lyssnade på Staffan och SH  och vi blev båda två helt kära i dem. Det var väl det som man kallar ett Halleluja moment!!! Efter det så var vi typ på alla spelningar som de hade runt omkring oss. Jisses vad vi bara älskade dem. Det är lite så med SH att jag återupplever ett Halleluja moment varje gång jag lyssnar på dem.

Nu blir det en massa nostalgi snack bara för att jag började skriva om SH samtidigt som jag fortfarande lyssnar på dem. Minns att vi alltid valde en rulltrappa var upp från Kungsträdgårdens eller Östermalmstorg och sjöng och dansade till dem eller Atomic Swing bara för att vi älskade livet så mycket. Grejen är den att alltid när jag lyssnar på dem så får jag den dans och flygkänslan i kroppen som vi hade då. Minns du Linda hur vi höll på?

Nog om det  – Tillbaka igen…

Längs promenaden blev det lite bilder från telefonen idag. Ibland kan det faktiskt bli ganska okej med bara telefonen. Vad har ni haft för er idag?

img_1752img_1759img_1761img_1764img_1765img_1766

” Inte ens du kan måla hela himlen svart ”

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

9 thoughts on “Halleluja moment varje gång!!!

Add yours

  1. Men jösses, jag var tvungen att kolla upp Staffan Hellstrand, men ändå har jag ingen aning om vem han är. men för mig har den senaste månaden också handlat om nostalgimusik, när jag har intensivlyssnat på 90-tals-Nordman och framför allt låtarna Strömkarlen och Och Regnet Föll.

  2. Om jag går ut på en promenad så blir det oftast en podd eller ljudbok jag lyssnar på jag tycker det är så avkopplande 🙂

  3. Vad skönt med en promenad. Jag lyssnar ofta på Volbeat när jag är ute och går, ibland annat också. Fina bilder. Där skulle jag mer än gärna promenera. 😀

  4. Lilla fågel blå minns jag väl! Jag har en lista som heter Katja topp 50 med mina all time favourites som går varm!

  5. Det där går i perioder faktiskt! Ibland sätter jag igång en podd, ibland bara musik. Någon blandad lista på spotify, Emil Assergård eller dailymix på spotify =)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: