Badrumsprojekt i trygga händer.

” Inlägget är i samarbete med Entreprenadhuset.se ”

Hej Hej.

På sommaren när det ofta funnits mera tid har förr alltid varit min tid att ta mig an större projekt hemma. En sommar gjorde jag om hela vår lilla toalett. Målade om och rev ut golvet och la in nytt mosaikgolv enligt konstens alla regler. En sommar rev jag ut kaklet i köket och satte dit nytt kakel vilket blev så himla fint. Vi hade verkligen ett unikt och eget kök i vår gamla lägenhet. På en sida av bänkarna hade vi istället för kakel en vägg med egen samlad Gotlands sten. Åh vad jag älskade den väggen – den var helt fantastisk. I sommar tänker jag inte dra igång några sådana projekt även om jag är bra sugen på att göra om vår lilla lilla toalett. Många gånger har tanken slagit mig att hon som bodde i huset innan oss valt på tok för stor interiör för den lilla toaletten. Jag är övertygad om att skulle vi ta hjälp av en kunnig badrumsdesigner från Entreprenadhuset skulle vi kunna få ett helt perfekt liten toalettrum.

Badrumsprojekt i trygga händer.

För mig är det enormt viktigt att de som ska utföra arbeten i vårt hus är erfarna och kunniga. En badrumsrenovering är ofta en stor investering som ofta behöver många slantar i spardosan och då känns det extra viktigt att man får hjälp av proffsigt yrkesfolk som kan sin sak. Jag är riktigt sugen på att boka in en personlig konsultation  hos Entreprenadhuset för att prata om planlösning inför en eventuell badrumsrenovering av vår lilla toalett. För 795kr (dras av vid order) hittar designern en lösningen för just ditt badrum enligt de lösningar som du efterfrågar. Obs bilderna är inspiration från Entreprenad.se.

img_1745img_1747img_1746

Badrumsbutik i Bromma Stockholm.

Att bygga om ett badrum både stort och litet kräver många val och stort beslut just därför kan det vara både klokt och skönt att ta hjälp av ett proffs på just badrum innan man bestämmer sig. I butiken i Bromma finns ett stort utbud av kakel, klinker och inredning från både ledande och mindre leverantörer. Så klokt och inspirerande att åka till butiken för att få lite idéer om det eventuellt kommande nya projektet – badrum.

Må så gott.

 

” Inlägget är i samarbete med Entreprenadhuset.se ”

 

 

 

16 thoughts on “Badrumsprojekt i trygga händer.

Add yours

 1. Oh så fint det lät med egenplockad gotlandssten som ni hade. Kan tro att det lätt blir så att på sommaren ska det dras igång många projekt, men skönt att inte ha det denna sommar då. Jisses vad snyggt det kaklet var med färgade plattorna, badrummet med är snyggt

 2. Jättefint!
  Jag gillar att toaletten hänger på väggen så man kan städa enkelt under den. Jag saknar inte alls röret med allt skit under.
  Jätte snyggt!

 3. Så himla snyggt! Duktig du är. Gillar den lilla gröna färgklickar ev växten vid fönstret som bryter av lite

 4. Vilka härliga inspo bilder 😍 mitt badrum ska göras om i höst & jag längtar verkligen till det färdiga resultatet 🙂

 5. Jag skulle också kunna tänka mig att be dem komma hit och kika på vad man kan göra med vårat badrum. Skulle beh9en renovering 🙄. Bilderna du visar upp från deras hemsida är fantastiska, blir super inspirerad😍

 6. Kaklet på sista bilden är ju så snyggt. Det hade jag valt 🙂 Du får lägga ut bilder på ditt badrum när allt är klart.

 7. Är mästare på att dra igång projekt men tyvärr inte hemma 😂 Vill gärna göra om hemma, blir riktigt inspirerad av bilderna 😀

 8. men åh vilket fint badrum du har, önskar mitt var lika fint det som är lite tråkigt att bo i en hyres lägenhet, man kan ju inte göra om som man vill i den. älskar verkligen ditt handfat så praktiskt med lådor under lixom love it <3

 9. oj så fin va duktig du e . jätte fint o härligt verkligen bra med sånt samarbete o man får reda på lite saker sådär perfekt
  ha en fin fredag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: