Alltid röra sig framåt…..

Hej Hej mina fina…

Hua Hua måste jag säga vad jag var nervös idag. Jag som aldrig brukar vara nervös för att stå i centrum eller fega ur att bjuda på mig själv men idag kom jag i en helt annan situation. Bu säger jag bara. Smart som jag var hade jag god tid på mig så jag hann smita in på Johan & Nyström på Swedenborgsgatan och köpa med mig en latté. Är det några som kan kaffe så är det just dem. De håller även i flera kurser om kaffe och baristautbildningar. När jag jobbade i krokarna satt jag ofta där och tog en kaffe innan jobbet började. Fasiken vad jag behövde min latte idag nästan så jag kom på mig själv att se muggen som en nalle som skulle hålla mig i handen. Hur som helst så överlevde jag mötet idag vi får väl se när nästa kommer…..

img_1731img_1732img_1729img_1730img_1728

Behövde bara få röra på mig.

När jag var klar med mötet kände hela jag att jag bara behövde få promenera och gå och gå. Det finns inget skönare än att bara gå när man känner sig speedad eller orolig. Så jag gick ner till Skanstull. Jag behövde en ny body butter så just därför passade det bra att gå mot Ringens Centrum. Hem kom jag med ett par brallor och en skjorta för 150 kr. I påsen hamnade även en present till Tilda och lite block, skrivböcker och mappar på rean från Hallmark Design Collection. Det kändes riktigt bra att komma hem hem en stor påse med två plagg och annat för 375kr vilket skulle kostat runt 1000 lappen.

img_1735img_1737img_1740

Alltid röra mig framåt….

Jag har en drivkraft inom mig som jag alltid haft. Att alltid hur jäkligt livet än varit eller är att alltid röra mig framåt. Många gånger går det sakta att röra sig men att alltid vilja och sträva framåt är nog mycket vunnet med. För visst är livet surt ibland och allt som är mindre bra bara faller över en. Sånt är livet!!! Det som jag alltid gjort och fortfarande gör är att sträva framåt för att ta mig över de hinder som jag möter och att alltid försöka se det lilla i livet som ändå är ett litet ljus och följa den lågan. Jag har enormt svårt att förstå hur man kan tillåta sig själv att gräva ner sig i sin egen skit och leva på eländet och älta till det står en upp i halsen.

img_1742

Självklart har vi alla våra spöken, eländen och misärer i våra liv skillnaden är bara om vi låter dem styra våra liv helt och hållet och tillåter oss att få vår energi, lust och kraft genom det som är negativt. Då är vi farligt ute och riktigt nära att ramla omkull på riktigt och sedan blir dystra över allt i livet. Surgubbe och Surgumma 1 och 2 har då blivit till. Nog för att det är okej att vara sur och gnällig men inte hela dagarna långa. En viktig sak som kanske inte dessa människor tänker på är att de just blivit stora energitjuvar som vi har i våra omgivningar. Så mitt tips när livet suger skiten ur en är att – Alltid röra sig framåt även om stegen är mindre än myrsteg. De små ljusglimtarna i livet för fasiken vad de är guld värda de dagarna när man vill dra täcket över huvudet.

img_1743

POSITIVT TÄNKANDE…

”Om plan A inte fungerar – kom ihåg att alfabetet har fortfarande 28 bokstäver”

♥ Kram Kram ♥

 

14 thoughts on “Alltid röra sig framåt…..

Add yours

  1. ja håller med dig, så vikigtigt att inte fokusera på det negativa hela tiden, det leder ju oftast ingensstans och inte heller mår man bra av att ständigt fukosera på allt det dåliga. det är saker jag själv mycket brukar prata om och ge folk råd i faktiskt. då jag anser posetivttänk är en stor nyckel och hemlighet till det mesta i välbefinnanden och att leva ett lyckligt liv. ❤

  2. Så kloka ord, visst har du rätt som vanligt. Livet får knocka mig ner på knä hundra gånger om men banne mig, jag ska inte stanna där nere!

  3. ja tyvärr är nog ja den som typ tar in allt neativt . tänka positiv är inte lätt men så viktigt kram kram

  4. Tack för att du motiverar mig att fortsätta kämpa. Energitjuvar är jobbiga att ha i sitt liv men att bara ge upp nej jag tänker faktiskt se till och vara positiv i mitt liv även om vissa dagar känns mer långsamma 🙂

  5. Precis detta satt jag och maken och disskuterade igår, men vet du…det svåra är att röra sig framåt. Hur lätt vore det inte att lägga sig ner och bara klaga på livet? Hur tufft är det inte att vakna varje morgon och kliva upp ur sängen och röra sig framåt? Det vi gör är det absolut tuffaste som finns. Även om vi själva inte fattar det så är vi som vägrar att ligga ner de tuffa människorna ❤

  6. Vi pratade ju igår <3, samt ja det är jätteskönt att komma iväg och bara skingra tankarna och som du säger inte bli för negativ så det blir en ond spirial för dom du säger man får leta efter ljusglimtarna Kramar

  7. Vad skönt att mötet gick bra! Jag blir också väldigt nervös av det!! Vilka fynd du gjort! Älskar reashopping ❤️

  8. Kloka, fina, fantastiska Kamilla. Jag blev berörd av det här inlägget, och väldigt glad. Jag är också en sådan där människa som älskar att ta mig framåt, helst SPRINGANDES i full jävla kareta utan att se mig över axeln en enda gång. Och jag tycker att det är så fint att du uppmuntrar det och är likadan. Det finns en anledning till att framrutan är större än backspeglarna 🖤

  9. Vad trevligt med ett sådant kaffeställe i närheten, speciellt om man tycker de gör bra kaffe 😉 Här har vi inte så mkt cafe alls. Åh, nice med TBS, älskar deras dofter.

  10. Så bra och klokt skrivet. Man kan påverka mer än vad man tror genom sitt sätt att tänka. Vaknar man på morgonen och tänker att det kommer bli en jobbig dag. Ja, nog kommer det allt bli en riktig skräpdag då också. Glömmer aldrig vad en psykolog sa till mig för några år sedan. Tankar kommer och går men det är upp till mig som tänker dom att bestämma vad jag gör med dom. Att man har den kraften att faktiskt påverka sitt mindset. Sen kan det ju såklart hända jobbiga saker men då är det viktigt att kunna gå vidare och inte låta det påverka en i allt.

Kommentera

Up ↑

%d