Snälltåget skulle jag behövt åka idag.

Hej.

Jag visste bäst själv.

När det blev lite tokigt kring mitt frisör besök idag blev jag allt både besviken och sur på riktigt. Imorgon är det jag som bokar klipptid hos min gamla frisör istället där jag känner mig trygg. På väg hem smet jag in och köpte med mig smågodis vilket var länge sedan nu för det var jag så värd. Jag visste bäst själv vad jag behövde där och då.

img_1696-1

Snälltåget skulle jag behövt åka idag.

Jag har verkligen känt mig ilsken idag och haft alla känslorna utanpå. Vilket jag inte kunnat påverka alls men jag hoppas verkligen att jag ska känna mig lugnare imorgon när mötet är över. Tur att jag mestadels åkte bilen själv idag för fy sjutton vad jag skällde på alla dårar som kom i min väg. Det var säkert mitt sätt att få ur mig alla känslor som bubblat. Ja jag erkänner att jag skulle behövt åkt en sväng med snälltåget för att kunnat tagga ner en smula.

img_1687-1

Smörj in fötterna och ta på de trånga skorna.

Därefter kommer du enkelt kunna gå in de skor som du tyckt varit trånga eller obekväma. Läste om detta tipset idag och tänkte att det är väl värt att prova på. Så jag gick och hämtade ett par ur coola pumps som jag i stort sett aldrig använt för att de klämt och inte alls varit sköna. På med fotkräm och sedan ner med fötterna i skorna om de nu inte är i helt fel storlek såklart. Jag gick runt i skorna i över 30 minuter och pang boom krasch nu är de precis som de ska vara för att passa mina fötter. Tack snälla för tipset.

img_1712img_1709img_1723

Jag och många med mig lyssnade säkert på Isabella Löwengrip och hennes Sommarprat igår. Hon har alltid fascinerat mig på flera plan. Självklart tycker vi väldigt olika i många frågor framför allt kring föräldraskapet. Frågan som många ställer sig är om hon försummar barnen i jakten på att bli världens mäktigaste kvinna. Ja jag tycker att hon har gjort ett val och satt sig själv och sin karriär före sina barn. Inget ont om att bygga bolag och göra karriär men som småbarnsförälder och i hennes fall på halvtid tycker jag borde se annorlunda ut. Ingenting i världen kan mätas mot att få ha närvarande, engagerande, trygga, pålitliga föräldrar som alltid finns och kan landa i sin roll som förälder. Nu kommer det bli liv i luckan kan jag lova när jag säger så om Isabella. Jag talar här både i min profession som lärare i förskola, yrkeslärare och förskollärare samt som mor till tre

25isabella

Sedan finns den andra sidan av Löwengrip som jag fascineras av. Hennes mod, drivkraft och hennes orädda sätt att ta sig an både livet och de uppdrag som hon har och kommer i kontakt med. Det finns nog ingen som passar bättre in på ”You go girl” än just Isabella. Bara 28 och snart Världens mäktigaste kvinna och svensk det är riktigt stort. Man måste våga följa sina hjärtan och lyssna inåt för vi vet alla bäst själva. Så sant så sant!!! För visst är det alltid vår egna sanning som är den rätta för oss själva.

♥ Kramar från mig till dig  ♥

 

23 thoughts on “Snälltåget skulle jag behövt åka idag.

Add yours

 1. Åh karamellkungen är ju så gott och lösvikt med för den delen, gå till frisören som du känner dig trygg hos det är ju viktigt att man blir nöjd med sitt hår. 🙂

 2. Så snygga dina pumps är. Skönt att de passar nu , har hört att man kan tejpa långtån och ringtån tillsammans så ska de inte vara så påfrestande för fötterna 😁

  Isabella Löwengrip är en sån stark kvinna. Samt att hon är snart världens mäktigaste kvinna och en otroligt ödmjuk mamma, tycker hon har en perfekt balans mellan mammalivet och affärer

 3. Man kan inte alltid vara på gott humör. Man får lov att vara irriterad ibland. Hoppas du känner dig bättre idag. Superfina skor förresten, kram

  1. Man kan inte alltid va glad 😀 ! Hoppas du är på bättre humör idag :)! Tråkigt att frisör besöket inte blev bra ! Hoppas de löser sig ! Snygga skor ;D

  2. Vilket bra tips, har nog ett par skor som klämmer lite varstans. Ja vad man än säger om Isabella så visst har hon lyckats. Så otroligt drivande ung kvinna.

 4. Hoppas att du får en snygg frisyr som su trivs med. Min son tycker att det är svårt att få till det bra så jag kan förstå hur du reagerade. Snygga skor!!!!!

 5. Vilket smart tips med pumpsen, det har jag inte hört förut. Nu går jag ju inte så ofta i pumps längre. Jag tänker som du om Isabella Löwengrip.

 6. Men tack snälla rara du för att du också delar med dig av skotipset! Wow! Jag har ett par ballerinaskor här hemma som är lite lite tighta, måste prova detta med detsamma!

 7. Äsch vissa dagar får man lov att vara riktigt sur och då förtjänar man verkligen lite extra gott för att pigga upp sig ❤️ Missade hennes sommarprat men blev nyfiken nu så ska nog lyssna på det

 8. Men vilka snygga skor du köpt!! As snygga!! Ååh kär jag vart i dom också! 😍

  Vart brukar du klippa dig?? Har aldrig gått hos en frisör :/ men skulle vilja det!
  ❤️ Tips på bra frisörer ? Eller hur man ser dom är bra 🙂

 9. Du förtjänade godis om du hade en sån dag! Ibland har man dagar då man bara är arg på allt och alla.
  Måste bara säga också att guuuud vilka snygga skor!

 10. Hon inspirerar många =). Skulle nog med behöva åka detta snälltåg =).Du är värd lite godis =) det är vi alla ibland =)

 11. Ibland blir man arg eller irriterad över olika saker. Det är helt ok.
  Vilka läckra skor! Själv klarar jag inte av att ha sådana på mig.

 12. Älskar skorna och tack för tipset.
  Hon är en inspirerande kvinna och visst kan jag hålla med dig om mammarollen.
  Makt, pengar och framgång är ingenting värt om man inte får vara tillsammans med barnen.
  Tid med dem är det mest värdefulla som finns, för en dag flyttar de ut och behöver oss inte lika mycket.

 13. Ibland har man helt enkelt sådana dagar & det skulle varit omänskligt annars, kram på dig och hoppas du mår lite bättre snart ❤️

 14. Åh så gott med godis och extra gott när man har en sån dag. Det är okej tycker jag!! 🙂 Och juste, måste lyssna på Isabellas sommarprat, känner igen mig i mycket av hennes driv och ork för sitt egna företagande, men sen har jag inte mål som att bli världens mäktigaste kvinna direkt, men ska bli kul och lyssna eftersom jag har följt henne så länge på bloggen. Och du, vad roligt att ni kommer till Gotland i helgen, hoppas du hinner kika förbi min nya butik (har öppet fre-lör 11-16 och sön 12-15), ni är sååå välkomna Kamilla! 🙂

 15. Jag håller faktiskt med dig kring tankarna om Isabella när det gäller föräldrarskapet. Förstår inte att karriär kan vara viktigare än ens eget kött och blod. Men samtidigt är hon grym som är så himla driven. Vilket smart tips om skorna, det ska jag testa på någon gång. Kram på dig

 16. Det med skorna, herreguuuud vad jag längtat efter ett sånthär guldknep!
  Jag får så lätt skoskav och att ha nya, trånga skor är något jag fasar för varje gång! Tusen miljarder tack 😀

 17. Vilka fräcka pumps! Så snygga! Grymt bra tips som jag så ska testa om jag behöver de någon gång.

 18. Jag kan nog tycka som dig, jag har stor respekt för henne som åstakommit så mycket av ingenting. Men ja…..visst tycker även jag att hon sätter sins barn i andra hand ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: