Burgsvik levererade igen.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Halloj…

Ni anar inte vad det var skönt att få sova ut idag. Till slut fick jag väcka Tilda för att vi skulle komma iväg ner till Burgsvik som var dagens utflyktsmål.

Burgsvik levererade precis som i fjol.

Vi började med att åka längst ner idag men längtade bara efter att vi skulle komma till Burgsvik men innan vi kom fram stannade vi till på ett charmigt ställe i Bottarve med både museum, cafe och en liten söt teater där det övades för fullt tills premiären om någon vecka. Jag tog en rabarberpaj fast jag egentligen hade önskat mig en saffranspannkaka men det går ju flera tåg för Gotlands äventyret 2019 är inte slut ännu.

Varmt och skönt på stranden.

Vi mös verkligen på stranden och medan vi gick gick i havet. I Burgsvik är det långgrunt vilket innebär att man bara kan gå och gå utan att knappt bli blöt över knäna. Alternativet är att gå bort till hopptornet och hoppa för där är det djupt.

Burgsviks rökeri.

Innan vi åkte vidare och åt mat och handlade åkte vi förbi rökeriet i Burgsvik. Jag var så galet sugen på rökta räkor vilket är så galet gott. Vet ni vad – det var så attans goda att jag njöt av varje liten räka.

Warfsholm idag igen.

Något som störde oss lite igår var att vi inte hittade badbryggan. Skam den som ger sig säger man ju och skam ville vi inte alla ha över underbara vackra Warfsholm. Vi klarade det – vi hittade bryggan men attans vad det blåste på där. Ingen av oss vågade doppa oss där så vi tramsade mest runt på bryggan och övade oss på att inte blåsa i havet.

♥♥♥

5 thoughts on “Burgsvik levererade igen.

Add yours

  1. Åh vad härligt de låter 😍 nu vill jag ha semester och hitta på massa roligheter 💞

  2. Åh, underbara Gotland. Vi ska också åka dit i sommar och ska åka till södra Gotland. Då får vi se om jag också hamnar i Burgsvik med familjen.Vill gärna dit! 🙂 Underbara bilder du bjuder på och jag måste bara testa rökta räkor. Älskar räkor men har aldrig testat just rökta. 🙂

  3. Åh så fina bilder du har tagit, det ser verkligen så vackert ut där. Så gott med räkor ju det är smarrigt. 🙂

  4. Det är så underbart på Gotland. Den enda gången jag har varit där, så bodde vi i Burgsvik. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: