Sist men inte sämst – kom den jordgubbstårtan.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Hej Hej.

Ni vet ju redan att min midsommar var helt amazing på alla sätt och vis. Men det var en sak som fattades – Jordgubbstårta på mammas sätt som också blivit mitt eller vårt sätt. Så när jag var iväg en sväng med bilen idag hade jag ett uppdrag nämligen att handla hem så vi skulle få jordgubbstårta under midsommarhelgen. Så typiskt det fanns inte tårtbottnar varken på Maxi eller Ica Solbo. Det var lite surt men men det var bara att ställa mig och baka en rulltårta botten och bygga tårtan ut efter den.

Tilda däremot valde Ben & Jerry som hon är så förtjust i. Vet ni vad den tösen har det aldrig gått få i frukt eller bär. Inte äter hon knappt grönsaker heller – brocolli och minimajs och ibland någon skiva skalad gurka kan funka. Men vad gör väl det hon blev ju helt perfekt ändå.

img_1667img_1668

Sist men inte sämst – kom den jordgubbstårtan.

Tårtan blev kanske inte världens vackraste men den var lika god som alltid. Hemligheten med mammas tårta är att man mosar jordgubbar och blandar den sörjan med vispade grädde. Röran använder man sedan i båda lagren på tårtan. Jag lovar och svär att denna jordgubbstårtan är den godaste som finns.

23
Bild från när Tilda bakade jordgubbstårta med mormor.

img_1672img_1677

♥ Puss & Kram ♥

10 thoughts on “Sist men inte sämst – kom den jordgubbstårtan.

Add yours

  1. Denna jordgubbs tårta lät ju ändå riktigt god speciellt med blandningen av hur du gör jordgubbarna och har dom i mitten. Låter ju så gott 🙂

  2. Den ser supergod ut ❤
    Vi köpte oss varsin tårtbit på campingen ❤ hemmagjord var den, men inte i närheten av dotterns 😍

  3. men jösses vad sugen jag blir att testa en sån tårta också nu, ser så gott ut ❤

  4. Det lät supergott men jag är med Tilda där, ingenting slår Ben & Jerrys!! 😊

  5. Jordgubbstårta är så gott och på midsommarafton slank det ner några bitar. Det var ju så gott att en blev fyra bara sådär. Vet inte vad som hände, hehe. Gott var det iallafall. Bra idé att röra ihop jordgubbarna med vispgrädde. 🙂

  6. Vad roligt att få höra att din midsommar var helt underbart! Vi gjorde inte så mycket på midsommar men var en bra dag ändå. Men alltså mums, det där kallar jag för en redig sommartårta 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: