Svårt att välja tatuering.

Tjo Hej…

Jag har varit sugen länge nu på ännu en tatuering. Det var precis så som flera berättade för mig att har man väl börjat så vill man bara ha mera. Så är det har jag lärt mig nu…Nu har jag kommit så långt att det ska vara en henna lik tatuering och den ska sitta på utsidan av vänster vad. Men svåra frågan är vilken eller åt vilket håll jag ska välja åt. Jag vill egentligen har en kombo av mitten och den bilden till höger men hittar likasom inte den rätta rättaste om man nu kan säga så. Har ni några bra sidor på bra mallar för henna tatueringar får ni gärna skicka över den till mig.

Vad tycker ni? Vilken är finast?

24

 

puss1

18 thoughts on “Svårt att välja tatuering.

Add yours

 1. Jag har dessvärre inga bra sidor att tipsa om men tycker att det ska bli spännande att se det färdiga resultatet sen! Jag tror förresten inte att jag känner en enda som har stannat vid en tatuering hittills.😂

 2. Den i mitten tyckte jag är snyggast
  Vill oxå göra men bara så synd att de ska bara helt orimliga priser. .
  Vad kommer den kosta för dig där du bor?

 3. Mitt tips är att ta med dom och visa din tatuerare och be hen rita upp en specifik till dig istället 🙂 Gillar stilen, så himla snygga! Gillar den till höger mest.

 4. Åh älskar tatueringar! Har fler stycken! Tycker det alltid är lika svårt att välja! Vilket suger <3 men ta det som du fastnar först för 😍😘

 5. Så svårt det måste vara att välja!! Inget lätt beslut att ta. Jag tycker att du ska välja den mellersta eller den längst till höger.

 6. Den i mitten va väldigt fin 😁
  Jag har ingen, är så rädd för nålar men jag skulle vilja ha en någon gång

 7. Det lättaste är att ta med bilderna till tattueraren och förklara hur du vill ha det, då kan han rita upp den själv. Så har jag gjort med alla mina och de har varit på frihand sen.

 8. Jag tycker om den i mitten allra mest! Ett tips är ta med lite olika bilder du tycker om till en riktigt duktig tatuerare. De tar ju aldrig en kopia utan ritar alltid ett eget original och då kan man få med lite av varje.

 9. Åh har du tatuering, de visste jag faktiskt inte om! Är själv så sugen på att göra en men är så rädd för smärtan haha. Av de du lagt upp tycker jag den andra är finast men välj de du känner att du mest dras till

 10. Jag tycker den till höger! Ett tips, ta med dig bilderna till tatueringsstudion och säg vad du önskar, de kan nog göra en snygg kombo av de två – en unik som sen bara du har =)

 11. Hahaha ja det är hemskt när man väl har börjat, jag har påbörjat på min sleeve nu på vänster arm, det är farligt! Men av dom tre ovan så diggade jag helt klart den i mitten, riktigt snygg! 😀

 12. Jag går också i planeringen av nästa och vet vad jag vill göra men kommer liksom inte iväg. Den i mitten är riktigt häftig med ögat tycker jag. Prata med tatueraren, de brukar vara grymma på att rita upp något som passar ens önskemål.

 13. Haha! Precis så är det. När man väl har börjat tatuera sig, så fortsätter man… Den där typen av tatuering är jättesnygga. Jag har en lotusblomma som är lite sådär på ryggen. Snyggast av de där tre är den högraste, tycker jag. 🙂

 14. Haha! Precis så är det. När man väl har börjat tatuera sig, så fortsätter man… Den där typen av tatuering är jättesnygga. Jag har en lotusblomma som är lite sådär på ryggen. Snyggast av de där tre är den högraste, tycker jag.

 15. Haha jag kan verkligen förstå känslan, måste vara så roligt att bara fortsätta att bygga på kroppen med tatueringar. Jag gillade verkligen den i mitten 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: