Selma City Spa.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Halloj.

Tror minsann att jag bränt mig i både pannan och på armarna efter gårdagen ute i solen hela dagen och timmarna idag uppe på taket vid poolen. Det är inte alla Spa som tar emot barn under 16 år men det gör Selma City Spa fram till klockan 13. Bor man på Clarion Sign och har tid så bokar man såklart in sig på Spa. Förra gången jag var där var det vinter och vi gick i snö fram till poolen. Det var såklart skillnad från idag då det var soligt och midsommardagen. Tyvärr så var det lite blåsigt vilket gjorde att det var skönare att vara i poolen och det 36 gradiga vattnet.

Selma City Spa.

Häftig upplevelse att bada på taket med utsikt över hela Stockholm. Vilken midsommar vi hade detta året – Wao måste jag verkligen säga om den. Nästa år får vi allt ta och göra något liknande för detta var en hit på alla plan.

Tilda och jag busade runt och gjorde konstsim program i poolen. Trist för de andra som badade när vi krockade i andra ibland men men det var även andra som simmade in i oss eller dök så det gick nog jämt ut trots allt.

22f22c22d22e22

4e
Vilken skillnad på ljuset. Kyla och snö till klarblå himmel och sol.

Snart dags att badda in ansiktet och underarmarna med aftersun lotion för inte tänkte jag att solen skulle vara så starkt på taket idag.

♥ PUSS & KRAM ♥

14 thoughts on “Selma City Spa.

Add yours

 1. Läser ofta att barn inte är OK, skönt att det är det här. Jag är minst sagt avis, hade så gärna legat och plaskat i en pool.

 2. Men oh så härligt ni haft det där hade jag också kunnat plaska runt runt, ja lite skillnad men härligt då med kan jag tro. Var det förresten inte där jag bodde med jobbet då?

 3. Så mysigt att ni kunde ta med er barnen! 36 grader låter inte fy skam, älskar att bada! Däremot skulle nog höjdskräcken göra sig påmind där uppe…

 4. Men underbar ni haft det då!!
  Men skulle aldrig våga bada så högt upp hahah, höjd rädd 😍🙈

  Tråkigt du bränt dig i andsiktet gör så ont😍

 5. Jag tror faktiskt att jag och Micke har kikat in det hotellet och tänkte gå på spa. Men det kom något I mellan. Glad att ni hade det bra ❤️

 6. Har aldrig hört talas om spa som ej tar emot så unga.. men man lär sig något nytt varje dag sägs det 😛 Ser underbart ut där 😀

 7. Men åh vad mysigt med spa, avis. Vart på spa en gång och de var när jag fyllde 20, på höstlovet, kallt som bara den ute men så mysigt

 8. Åh vad härligt det såg ut!! Hade ju velat se detta konstsim på film 😊🙌🏼

 9. Wow, det såg himla mysigt ut! 😎☀️. Såg lite kallt ut med snön och klart stor skillnad ja.

 10. Så underbart det ser ut! Där har jag aldrig varit, men skulle gärna vilja åka dit någon gång. Så fina naglar du har!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: