Selma City Spa.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Halloj.

Tror minsann att jag bränt mig i både pannan och på armarna efter gårdagen ute i solen hela dagen och timmarna idag uppe på taket vid poolen. Det är inte alla Spa som tar emot barn under 16 år men det gör Selma City Spa fram till klockan 13. Bor man på Clarion Sign och har tid så bokar man såklart in sig på Spa. Förra gången jag var där var det vinter och vi gick i snö fram till poolen. Det var såklart skillnad från idag då det var soligt och midsommardagen. Tyvärr så var det lite blåsigt vilket gjorde att det var skönare att vara i poolen och det 36 gradiga vattnet.

Selma City Spa.

Häftig upplevelse att bada på taket med utsikt över hela Stockholm. Vilken midsommar vi hade detta året – Wao måste jag verkligen säga om den. Nästa år får vi allt ta och göra något liknande för detta var en hit på alla plan.

Tilda och jag busade runt och gjorde konstsim program i poolen. Trist för de andra som badade när vi krockade i andra ibland men men det var även andra som simmade in i oss eller dök så det gick nog jämt ut trots allt.

22f22c22d22e22

4e
Vilken skillnad på ljuset. Kyla och snö till klarblå himmel och sol.

Snart dags att badda in ansiktet och underarmarna med aftersun lotion för inte tänkte jag att solen skulle vara så starkt på taket idag.

♥ PUSS & KRAM ♥

14 reaktioner till “Selma City Spa.

Lägg till

 1. Men oh så härligt ni haft det där hade jag också kunnat plaska runt runt, ja lite skillnad men härligt då med kan jag tro. Var det förresten inte där jag bodde med jobbet då?

  Gilla

 2. Men underbar ni haft det då!!
  Men skulle aldrig våga bada så högt upp hahah, höjd rädd 😍🙈

  Tråkigt du bränt dig i andsiktet gör så ont😍

  Gilla

 3. Men åh vad mysigt med spa, avis. Vart på spa en gång och de var när jag fyllde 20, på höstlovet, kallt som bara den ute men så mysigt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: