Mysigaste midsommar på länge.

Foto: Copyright. All rights reserved.

Hej.

Vilken midsommar vi haft jag, R och Tilda!!! Bästa på många många år måste jag bara säga. Killarna är ju stora och firar med sina vänner vilket är tidens gång som jag börjat få lära mig. Vi har gjort så mycket mysigt och bara haft det bäst idag. Ni anar inte vad bilder jag fått med mig hem till hotellet idag så jag har verkligen fått hårdgallra för att få mig de som verkligen berättar hur allt varit.

Med Strömma till  Sandhamn.

Sent om sidor eller i grenens tid bokade vi att åka en guidad skärgårdstur med lunch ut till Sandhamn med Strömma. Det var verkligen en hit måste jag säga. Helt perfekt väder och en båt tur på 3 timmar enkelväg och en guide som lärde mig massvis och Stockholms Skärgård och historia. Guiden var suverän. Vi valde att äta lunch på vägen tillbaka till Nybrokajen. Båtresan var helt amazing och jag njöt varenda sekund av att sitta och lapa sol och ta in alla nya intryck och upplevelser. Den ena vackra bostaden värre än den andra. Här var det enkelt att drömma sig bort till en helt annan värld.

21a21b21c21d

Sandhamn var så där drömskt.

Sandhamn har jag som sagt varit på en gång typ 1994 vilket är 100 år sedan. Så den erfarenhet som jag hade innan idag var att jag verkligen gillar att kika och läsa om morden i Sandhamn. Allt är verkligen så sött och sommar ut i varenda fingerspets. De små gränderna och värdshuset är som jag föreställt mig och så jag mindes det. På Sandhamn gick vi runt och kikade och satte oss på Cafe Strindberg och hade det bäst i solen.

21e21f21g21j21k

Enligt folktron så ska de som går barfota…

Ska de som går barfota eller rullar sig naken i morgondaggen hålla sig friska och förbli starka. Så självklart gick jag barfota runt i gränderna bara för att göra allt som stod i  min makt för att hålla mig frisk och kry.

Hur mycket mera sommar kan det bli? Barfota med tyllkjol och vit blus med bara fötter…Är det den melodin som ska hålla på mig även efter sommaren.

21l21m

21yy21qq

God lunch på båten hem.

Jag gjorde definitivt rätt val som valde laxen. R och T valde kycklingen vilket vi tyckte var lite lite mat. Ett glas bubbel till mig för visst var det fredag igår och då funkar det ju bara bäst med bubbel.

21p

Snabba puckar fick det bli.

Så fort vi kom iland blev det snabba puckar för vi skulle checka in oss på Clarion Sign innan vi skulle åka och äta middag. Clarion Sign har vi bott på några gånger tidigare och denna gången blev det där för vi vill kunna komma in alla tre på Selma City Spa imorgon eller idag säger man ju eftersom klockan är över midnatt redan. Denna gången bor vi allra högst upp och kan kika ner på takpoolen. Snabba puckar och svida om till andra kläder för att sedan kasta oss in i taxin till Skeppargatan och Villaggio.

img_1646

Villaggio var en kanon bra restaurang. Dottern önskade sig Italienskt för hon ville äta god pasta. Det är inte ofta Tilda utbrister i stora leenden när det kommer till mat men här njöt hon fullt ut av maten. Min pasta med scampi och saffran var helt gudomlig. Dit kommer jag garanterat gå flera gånger. De har en vin vägg som jag blev så impad av och vår flaska Prosecco var riktigt god. Verkligen en Me Like !!! Bara för att vi åt Italienskt tog vi in en Tiramiso och delade på fast vi alla var mätta och belåtna.

img_1648

Voi Voi med Tilda.

Sommarkvällen var ljum och precis så som den ska vara på midsommar. Tilda laddade på en Voi och körde den genom stan bort till hotellet. Gissa om hon var lycklig och tyckte det var kanon kul. De är så himla smarta och praktiska de där elsparkcyklarna som finns överallt i stan. Däremot kan jag tycka att det skulle behöva hjälm.

21tilda

Sov gott nu Sötnosar – Vi hörs imorgon när jag är hemma igen!!!

♥♥♥

 

 

14 thoughts on “Mysigaste midsommar på länge.

Add yours

 1. Ser ut som ni haft en riktigt härlig dag! 😀 Fin outfit du har på bilderna 😀 Det regnade en skvätt här på eftermiddagen men sedan kom solen fram igen 😀

 2. Det låter ju helt underbart! Du verkar ha haft en riktigt fin midsommar. Så vackra och drömlika bilder du tagit också!

 3. Men vilken härlig midsommar ni hade! Och maten wow vad gott allt såg ut 😍 de där med att gå barfota visste jag inte om så de va kul att få reda på

 4. Ohh ser helt perfekt ut jag hade gärna varit med, och Sandhamn sägs ju vara sååå fint, underbart att åka båt ut. Kramar

 5. Vilken underbar dag. Jag älskar Sandhamn, det är så fint där.
  Härligt när man kan vara lite spontan ❤

 6. Åh, så underbart det ser ut! Både bilderna och din text illustrerar verkligen idyllisk svensk sommar. Ljuvligt!

 7. Wow!
  Vad jag skulle kunna döda för att se den svenska midsommaren i sandhamn 😉❤️❤️

 8. Vilken underbar midsommar ni hade. Med både lax och italienskt. Tilda ser verkligen jättefin ut på sista bilden. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: