Vi drar till Sandhamn.

Hej på er alla Midsommarfirare…

Idag håller jag och alla andra i vårt avlånga land tummarna för att vi får både sol och uppehåll. Tänk om det i år verkligen skulle bli en bra midsommar med kanin väder! Vad har ni för er en dag som denna?

Vi drar till Sandhamn.

Så får det bli – vi åker till Sandhamn och stannar kvar i stan på hotell över natten. Det ska bli så mysigt att åka ut dit för jag räknade och kom fram till att midsommar 1994 var jag där ute senaste. Alldeles för länge sedan eller hur?

20b

Sötnosar jag önskar er alla en kanin fin midsommar.

♥ Puss Puss ♥

21 reaktioner till “Vi drar till Sandhamn.

Lägg till

  1. Håller verkligen tummarna för att vädret kommer bli bra! Just nu är det iaf sol här vilket är skönt! Låter ju verkligen supermysigt! Hoppas du får en fin midsommar 🙂

    Gilla

  2. Men åh vad mysigt det låter att åka till Sandhamn och fira midsommar och också sova över på hotell. Jag håller tummarna att vädret håller sig riktigt fint. Superfin klänning! Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ta på mig. Och vi som ska åka snart. Glad midsommar!

    Gilla

  3. Gud så mysigt! Hoppas ni hade tur med vädret. Jag firade inte idag, eller aa go middag hade vi allt men gått med mjukis hela dagen haha.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: