Vi drar till Sandhamn.

Hej på er alla Midsommarfirare…

Idag håller jag och alla andra i vårt avlånga land tummarna för att vi får både sol och uppehåll. Tänk om det i år verkligen skulle bli en bra midsommar med kanin väder! Vad har ni för er en dag som denna?

Vi drar till Sandhamn.

Så får det bli – vi åker till Sandhamn och stannar kvar i stan på hotell över natten. Det ska bli så mysigt att åka ut dit för jag räknade och kom fram till att midsommar 1994 var jag där ute senaste. Alldeles för länge sedan eller hur?

20b

Sötnosar jag önskar er alla en kanin fin midsommar.

♥ Puss Puss ♥

21 thoughts on “Vi drar till Sandhamn.

Add yours

 1. Glad midsommar fina du. Vi får fint väder för en gångs skull .hoppas du får de också 🙂

 2. Men vilken fantastisk klänning! Vart har du köpt den? Sandhamn är fantastisk och en hotellvistelse är ju aldrig fel. Ha världens bästa midsommar Kamilla 🖤

 3. Vad härligt!
  Hoppas och på sol !! Vi ska tälta så blir lite jobbigt ❤️
  Så fina bilder ! Hoppas NI får en bra dag ❤️

 4. Håller verkligen tummarna för att vädret kommer bli bra! Just nu är det iaf sol här vilket är skönt! Låter ju verkligen supermysigt! Hoppas du får en fin midsommar 🙂

 5. Åh vad härligt! Det är så otroligt mysigt i Sandhamn!! Ha en underbar midsommar!

 6. Men åh vad mysigt det låter att åka till Sandhamn och fira midsommar och också sova över på hotell. Jag håller tummarna att vädret håller sig riktigt fint. Superfin klänning! Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ta på mig. Och vi som ska åka snart. Glad midsommar!

 7. men vad mysigt att fira midsommar där , hoppas du får en kanon fin midsommar fina du ❤

 8. Gud så mysigt! Hoppas ni hade tur med vädret. Jag firade inte idag, eller aa go middag hade vi allt men gått med mjukis hela dagen haha.

 9. Hoppas ni får en fin midsommar på hotellet i Sandhamn och fint väder. Här har det varit en lugn dag och bara gjort det jag känt för 🙂

 10. Så fint, denna bild eller dem från samhamn barfora borde du lägga in och ha i din header, dem är så fina, =D

 11. Sandhamn är en av mina favoriter, har aldrig varit där på midsommar däremot. Vilken fin midsommarklänning och härligt foto ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: