Bytte fredag mot en torsdag.

Halloj.

Bara för att det är midsommarafton imorgon när det är min dag fredagen tänkte jag minsann inte missa mina FFF. Vilket gjorde att jag helt enkelt bytte fredag mot en torsdag. Men men vad gjorde väl det huvudsaken var såklart att jag fick till mina FFF.

F – fokus.

Nya fina sommarnaglar stod på min lista idag. Så skönt att få fina naglar igen. Alltså jag måste bara vinka lite extra för Isabella Be your Best för hon är bara bäst. Hon är super proffsig, noggrann till tusen och så galet trevlig. Letar ni efter en bra nagelterapeut sök efter en ledig tid hos Isabella. Min tanke med naglarna idag var baby blå ljusa naglar men valet föll istället på som vi döpte om färgen till ”blueberry milkshake” . Wao vilken underbar färg – Me like på den….

På tal om något annat så älskar jag min lilla fina tatuering. Snart dags för ännu en ny fin tror jag…

img_1598

img_1621-1

F – fika.

Tilda gjorde mig sällskap en stund så hon hängde på och fikade på Johan & Nyström. De är ett av Stockholm bästa kaffe stället om jag får tala. Många många gånger har jag suttit hos dem på Söder och ätit frukost innan jobbet.

img_1610img_1611img_1603

F- presenten.

Vi gick runt en sväng på Åhlens vid Odenplan bara för att jag skulle hitta en present till mig själv. Båda var vi trötta och ville bara komma hem och landa. Min present fick bli fyra nya fräscha kaffe eller thémuggar för 100kr istället för 400kr. Åh vad jag älskar rea när det är halva på halva. Allt blir liksom nästan grattis då känns det ju som.

img_1615

kram

 

15 thoughts on “Bytte fredag mot en torsdag.

Add yours

 1. alltså jag älskar verkligen dina tre F , så roligt att läsa, och låter alltid så mysigt med dessa traditioner, och muggarna och färgen på naglarna var verkligen så fina måste jag bara säga kram <3

 2. Mysigt att ha 3 F varje fredag och inte gör det något att det blir en torsdag denna gången. Fina naglar, man känner sig så bra efter man gjort naglar. Saknar den känslan. Fikan ser riktigt god ut 😍

 3. Gillar också dina fredagar. Så viktigt att fokusera på sig själv ibland. Har du smakat deras nötkaka? Så galet god.

 4. Men åh så fina naglar!!! Vill också vara fin om händerna men jag jobbar inom sjukhuset och då får man inte ha naglar!!! Glad midsommar

 5. Jättefina naglar, det tillsammans med någon sommaraktig outfit imorrn blir finfint =D, samt det cafét måste man testa

 6. Muggarna var jättemysiga, där gjorde du verkligen ett kap. Älskar att du bytte dag och kom ihåg dig själv, det är du värd!

 7. Oj vilka urtjusiga naglar!😃 Kopparna var riktiga fynd må jag säga! Jag älskar rea när det är halva priset på reapriset!😄

 8. Älskar tatueringen, perfekt liten detalj! Men naglarna, wow. Så himla fina!
  Mysigt att fika, ser super fint ut. Måste gå på café oftare känner jag.

 9. Dina naglar är super, färgen läcker. Jag gjorde mina med igår, bild kommer inom en snar framtid ❤
  Härligt med dina FFF 😉

 10. Du den där fikan set verkligen helt jäkla gudomlig ut. Det ska vara rejält med fikabröd. Superfina naglar också ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: