Operation storstäda trampolinen.

Hej Hej.

Jag hade en ganska lugn och mysig dag vilket jag inte trodde det skulle bli. Sov dåligt i natt för jag ville ju verkligen komma upp och vara med Marcel innan han åkte mot Skavsta. Alltså jag förstår inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan honom. En gång tidigare har han varit borta från mig så länge men då var R med honom på de hockeyresorna. Jag har hållit mig sysselsatt för att inte börja tänka allt för mycket på hur allt går för dem nere på Rhodos. Vet ni vad – Jag är verkligen en hönsmamma och en jäkla stolt en också. Så länge jag kan tänker jag vara hönsig med mina barn även när de blir 35 och har egna barn och käresta.

Operation storstäda trampolinen.

Eftersom vi har en skogstomt delvis på baksidan hamnar det så mycket skit från träden på trampolinen. Idag låg det till och med en gren bara sådär. Tilda fick uppdrag att fixa trampolinen vilket hon verkligen gick all in med. Hon sopade bort alla skit. Därefter städade hon av den med diskmedel, svamp och vattenslangen. Attans vilket jobb hon gjorde! Men från och med nu kan hon hoppa utan att bli en skitgris i alla fall i några dagar.

img_1583img_1580img_1585

Grymt jobbat Hjärtat!!!

♥ Kram Kram ♥

 

 

 

25 reaktioner till “Operation storstäda trampolinen.

Lägg till

  1. Gud vilket jobb hon gjorde så duktig 😀 Det går nog super bra på Rhodos.em jag kommer nog vara exakt likadan när Thea blir stor och ska åka iväg haha

   Gilla

 1. Haha känner igen det där ! Jag är också verkligen en hönsmamma ! Och jag tror jag alltid kommer va de oavsett vad ! Drt spelar ju ingen roll vilken ålder barnen har , de kommer alltid vara våra barn 🙈🙈🙈
  Så duktig du är ! Var de inte halt ;)??

  Gilla

 2. Jag har också blivit en hönsmamma har jag upptäckt. Men det hör väl lite till kanske. Så duktigt han var som städade så bra. Skönt att kunna använda stuttsmattan utan att bli skitig

  Gilla

 3. Åh vad härligt med en storstädning!
  Tror jag älskar hösten mer än sommaren. Tror det ändrades haha 🙈❤️
  Duktigt hon var på städa 😘 skönt att ha det gjort! Men måste ni ha ramlat blir ju jätte halt med diskmedels på än studsmatta ❤️🙈

  Gilla

 4. Rhodos vad härligt! Förstår att du kommer sakna honom. Jag är också hönsmamma men det är skönt tycker jag och än har inte barnen klagat 😂

  Gilla

 5. Ja är hönsmamma och skulle må precis lika, man tappar ju kontrollen där då också. Så fint och fräscht med ren studsmatta

  Gilla

 6. Det är verkligen sjukt hur mycket skit som sätter sig på de där studsmattorna. Har redan hunnit med att spola av vår några gånger och som du säger är den bara ren i några dagar. Men skönt att få det gjort!

  Gilla

 7. Kan tänka mig att du är en riktig hönsmamma, så himla fint tycker jag! Det är nog det enda sättet att inte tänka på det, att hålla sig sysselsatt tills han kommer hem igen. Får hoppas tiden går rätt snabbt så han kommer hem snart igen hihi! 🙂

  Gilla

 8. Så duktig Tilda är som gjorde rent studsmattan och vad skönt att du fick lite tid med din son innan han åkte, han kommer ha det bra och ha det roligt ska du se 🙂

  Gilla

 9. Är nog också en liten hönsmamma, men samtidigt, man måste våga släppa hur svårt det än är. Duktig tjej du har som fixade trampolinen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: