Snopp i soptunnan.

Hej.

Bjöd mig själv på en sovmorgon idag efter att jag varit uppe i natt och vinkat av Marcel som just nu sitter på planet ner till Rhodos med grabbarna. Oj oj ni anar inte vad de var taggade och har laddat inför denna resan. Så roligt för dem och visst har jag själv varit ung och en fågel som flög lite väl extra mycket. Jag var överallt och lite till, tror nog att min kära mor och far hade mest bekymmer med mig när vi växte upp. Hua Hua lilla Marcels mamma kommer om sanningen ska fram längta lite tills hon får krama honom igen på Skavsta flygplats.

Snopp i soptunnan och tuttar på paraply.

Alltså hur är det ens möjligt? R och T pratade i helgen om att locket på soptunnan blivit lite konstigt mer än så tog inte jag in av det. Så länge det gick stänga den så var det väl ingen fara. Fara och fara skulle jag säga idag. Vi har fått en grön snopp i soptunnan!!!

Jag förstår inte ens hur det är möjligt. Hur kan ett lock på en soptunna bara smälta utan vidare? Det måste vara någon som lagt eller kastat iväg en fimp som ramlat just på locket och legat där och pyrt helt enkelt. Ingen i min familj röker och inte killarnas vänner heller.Min teori är att de eller någon annan kastat iväg en cigg innan de skulle gå in till sig. Läskigt ändå  – tänk om sopporna börjat brinna!

img_1568img_1569

Så var det där med tuttar…..

Alltså vem vill gå runt med ett paraply med tuttar på? Någon som älskar bröst? Någon som vill visa på – olika lika? Eller någon som vill stödja bröstcancerforskningen även om dessa paraply inte är en produkt i den kampanjen?

Hur som helst jag hade nog fegat ur och inte velat gå runt med dessa paraplyerna. Vad hade du tänkt kring dessa?

img_1518

Pionerna blommar äntligen.

Nu har de äntligen börjat blomma våra vita praktfulla pioner på framsidan. Så vackra!

img_1567

♥ Puss & Kram ♥

 

23 thoughts on “Snopp i soptunnan.

Add yours

 1. Haha vad konstigt att de kunnat bli så i soptunnan? Kanske är värmen.
  Jag hade velat ha ett sånt paraply! Älskar saker som sticker ut

 2. Ååh vad härligt och åka till Rhodos 😍 drömmen!

  Men så konsigt det blev med soptunnan haha, är det kanske för det är för varmt ? 😱

 3. Men vad konstigt att locket smällt! Läskigt att tänka på om det verkligen är någon som kastat en fimp på tunnan. Jag hade inte heller velat gå runt med ett paraply med tuttar på. Tycker inte att det är något fel i det. Det är bara inte jag. 🙂

 4. Ett paraply med bröst är nog inte riktigt min grej även om jag antagligen inte hade kunnat låta bli att köpa det om jag såg det i affären! Rätt roligt ändå! Jag tror också det kan vara en fimp på soptunnan, sjukt läskigt eftersom de är så lätt att sånt tar eld. Tur det bara smälte och inte gjorde värre skada. Ett roligt inlägg fick du av det iallafall =) Alltid nåt!

 5. Haha men skumt ändå, det kan ju varit en reflektation också att det blivit så varm och sen att det smält!
  oroväckande om någon skulle kastat en fimp där som dessutom hade glöd kvar!

 6. Åh va roligt de måste vara för honom att åka iväg…

  Dedär ser inte ut som en fimpe som legat där utan något helt annat men vad vet jag inte haha

  Jag hade gått ut med de paraplyet. Bröst är något som vi alla har och som alla vet att alla har. Så måste fråga vart du sett de någonstans 😁🥰

 7. Det såg verkligen skumt ut med soptunnan. Kan ju sluta illa det där om det hade börjat brinna. Kul för sonen att få åka iväg med kompisar. Så viktigt för dom att få göra det ibland, även om man är lite orolig som mamma. Det hör ju till.

 8. Förstår dom är taggade 🙂 hahahaha paraply med tuttar på förlåt men bilden i huvudet

 9. Hahaha, jag sitter i skrivande stund på bussen och fnittrar när jag läste fin rubrik och såg bilden. Hihi. Så roligt för M och hans grabbar att åka i väg.

 10. Ha ha…ja en snoppsoptunna är det inte alla som har 🙂
  Lite läskigt dock hur den blivit så, tur att det inte blev värre. Bröstparaply är inte riktigt min grej 😉

 11. Kan verkligen förstå att du kommer sakna honom! Gud så underbart för honom att åka dit, wow vilken upplevelse han kommer få. Hahaha alltså hur kan du råka ut för allt? 😉

 12. Konstigt att det har blivit så med soptunnan, men det måste ha varit någon annan som har förorsakat det. Ett sådant paraply hade jag aldrig vågat gå runt med. Men jag väljer ändå hellre tt paraply med bröst på än ett med snoppar.

 13. Så kul för dem att åka iväg så där, de kommer ha det suveränt. Jag hoppas att mina ungar kommer ta chansen och åka iväg så där också.

  Ja, jisses..det måste ju vara någon som kastat en fimp, fy så läskigt ❤

  Fy för paraplyet, alltså förlåt, men vilken hemsk. Sådan skulke inte jag vilja ha 😮

 14. När jag såg bilden på snoppen så skrattade jag det ser lite kul ut. Men tänk det hade ju kunnat brunnit upp helt det är läskigt. Nej alla får självklart göra som dom vill men jag hade inte köpt ett tuttparaply 🙂

 15. Ja nu har du både snopp och tuttar och att snoppen finns där är lite läskigt som du säger för tänk om det blivit för hett? ja då kanske paraplyt hade hjälpt?

 16. Oj, vilken tur att det inte börjat brinna! :/ Jag hade faktiskt inte brytt mig så mycket om att det är tuttar på paraplyt, hade sett det som någon slags konst så 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: