Bara hon och jag.

Halloj.

Himmel och pannkaka vad skönt det var att möta upp dottern i stan efter tre möten på mottagningen idag. Jag var helt slut i både kropp och själ så att då möta upp en glad och mysig dottern var så bäst. Tänk att hon blivit så stor nu att hon åker själv in till stan och möter upp mamsen för att äta lunch och hänga. Visst hade jag några uppdrag men de var snabbt avklarade.

Lunch på Indian Gardens uteservering.

Indian Garden blev Tilda helt kär i för några år sedan när vi åt därifrån på Smaka på Stockholm. Bara för att både hon och jag gillar dem blev det lunch där. Så skönt att sitta och luncha i stan med finaste var precis vad jag behövde där och då. Att sedan Indian Garden alltid har bra mat gjorde ju inte saken sämre.

img_1510img_1511img_1513

Växla pengar och hämta cykelbyxor stod på min lista.

Som sagt att växla pengar åt Marcel som imorgon åker en vecka med polarna till Rhodos. Hua Hua vad jag kommer vara orolig samtidigt som jag önskar de fina killarna en toppen resa men som mamma är man väl alltid lite orolig. Min lilla prins har blivit så stor nu…hans mamma hann liksom inte med. Tänk för att helt komma in på något annat att mina finaste pojkar blir 20 och 18 år i augusti!! Fy fasiken vilken gammal mamma de måste ha!! Hon som fortfarande känner sig som 28.

Shopping och kika runt.

Things är en inredningsbutik som jag verkligen gillar och gärna besöker så fort jag är i knutarna. Där inne kan man få hur mycket idéer och nya tankar som helst vilket är så underbart tycker jag.

img_1516img_1515

Tilda kom hem med en välfylld påse från Monki som är en butik som hon fastnat för. Jag håller med henne för de har faktiskt kläder som passar henne och Tildas stil.

img_1517

Fika på Vetekatten.

Vetekatten är det anrika gamla konditoriet på Kungsgatan som är lika berömt idag som på 1920 talet då de slog upp portarna. Innan vi åkte hem gick vi och tog en fika för att samla ihop alla intryck vi fått under dagen. Givetvis blev det en kardemumma bulle till Tilda medan jag tog en spännande lite pralin med choklad och lakrits. Vetekatten är ett ställe där jag har flera minnen genom åren jag bott i Stockholm nu vilka är flera än vad jag bodde i Småland.

img_1519img_1527img_1563

 ❤️ Puss Puss ❤️

8 thoughts on “Bara hon och jag.

Add yours

  1. Jag har aldrig tror jag ätit indisk mat men det ser verkligen så gott ut! Mysigt med en mor och dotter dag 🙂

  2. Ibland slås man av hus stora barnen egentligen har blivit. Jag hade väldigt svårt för när ungarna skulle börja röra sig till stan själva. Hu, så läskigt det var för MIG (inte dem). Nu är det mer ”håll er innanför länet så är det lugnt”. Haha. 😀

  3. En sådan mysig dag men lite fika och mat ser så gott ut 🙂 Kul att dom har en inrednings butik du gillar att gå in i

  4. Så mysigt ni haft. Det verkar som en härlig dag ❤ Vet du, jag tror att det bara är barnen som blir äldre och inte vi vuxna 😂😉

  5. Vad härligt att få möta en glad dotter efter så många tröttsamma möten. 😊 Mums vad maten ser god ut. Monki är trevlig butik med fina kläder 👌

  6. Blir varm i hjärtat av all den stolthet som skiner igenom det här inlägget. Tänk att det där är jag och Lilla My i framtiden. Kommer själv ihåg hur mallig man var när man fick åka in själv till stan och möta upp mamma när man var liten. Kram på er!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: