En egen snöskoter – Ja Tack.

” Inlägget är i samarbete med Leonarden Outdoor ”

Halloj.

Solen strålar från en klarblå himmel här hos mig idag och sommaren har äntligen kommit på riktigt. Idag när jag låg i solstolen och lyssnade på en bok kom det för mig att skillnaderna är inte så stora egentligen mellan sommar och vinter. Tänkte lite extra på klarblå himmel och strålande sol. Samma himmel och samma sol men ändå så olika eller lika. Lugnet och friheten är den samma.

En egen snöskoter vore inte helt fel.

Många kommer kanske nu tycka att jag är tokig men så är det inte. För visst att jag älskar allt med sommaren så älskar jag allt med vintern lika mycket. På somrarna drömmer jag om båtar och på vintern är en av mina stora drömmar en alldeles egen snöskoter som jag skulle kunna köra runt med när vi är uppe i Sälen. Så mycket skoj och bus vi skulle kunna ha med egna skotrar.

img_e9228img_e9222

Bara snö så långt ögat kan se.

Att åka runt uppe på fjället och allt man ser så långt ögat kan se är snö och mera snö är en magisk känsla. Sönerna gillar att åka fort så snön yr efter skotrarna. Själv vill jag åka lugnt och tryggt och inte med känslan av att jag kommer flyga av.

Vet ni vad när jag kommer upp till Sälen nästa gång tänker jag åka ner till  Lindvallen-Outdoorbutik och Yamaha Store Sälen. Yamaha Store Sälen är återförsäljare för snöskoter. Hos dem hittar ni och jag både nytt och begagnat. Så bra med tanke på att att det nog blir att köpa begagnat för oss till en början i alla fall.

img_e9230

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

” Inlägget är i samarbete med Leonarden Outdoor ”

 

 

3 thoughts on “En egen snöskoter – Ja Tack.

Add yours

  1. Jag åkte mkt skoter förr och jag tycker verkligen det är så roligt. Det var det enda jag såg fram emot under vintern 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: