Smultron på strå och jordgubbsbubbel.

Hej.

Ni måste verkligen tro att jag gått i ide eller att jag tråkat ihop fullständigt. Så är det nog lite om sanningen ska fram. Tur för både er och mig att det är en dag i stan imorgon. Men vad sjutton det är ju sommar och solen skiner så det gäller ju att passa på. Vem vet det kanske kommer regna resten av sommaren så då gäller det ju att ta till vara på den sol och värma jag får.

Smultron på strå och jordgubbsbubbel.

Årets allra första smultron smakar bara bäst. Bara för att hämtade jag lite alkoholfri jordgubbsbubbel som vi kunde mysa till det lite extra med. Visst är jordgubbar och smultron några av de allra bästa sakerna på sommaren.

17b

Dagens boktips…

Jag började lyssna på en riktigt bra ljudbok hos Storytel idag när jag låg i solstolen och njöt. Är ni sugna på en spännande kriminalroman är denna verkligen en bok för er.

img_1504

Små små hjärtan…

Ser ni också alla de små hjärtan på blomman där blommorna vissnat ner? Jag hade aldrig sett det innan. Tänkte att WAO vilken kärleksförklaring som jag fick med alla dem….frågan är bara vem som skickade alla dessa till mig…

17e

Lilla Maria Nyckelpiga….

Nu skulle jag ju egentligen skriva så fint att denna var min första för i år men det går inte för då ljuger jag. Min andra var hon lilla Maria. På tal om nyckelpigor…när jag var kanske fem och syster fyra var vi i Danmark med mor och far en sommar. Vet ni att det var så mycket nyckelpigor så man skottade bort dem. De bets och jag minns att syster fick tok panik och skerk hysteriskt för det var riktigt otäckt med den invasionen.

17c

puss1

 

 

 

12 thoughts on “Smultron på strå och jordgubbsbubbel.

Add yours

 1. åhh håller med dig , jordgubbar och smultrun hallon blåbär alla bär haha det är sommar det <3

 2. Jag hade ingen aning att nyckelpigor bits 😮
  Mums så gott ni mös med ❤
  Om man alltid har roligt märker man inte att man har roligt. Därför måste man också ha tråkigt ibland 😉

 3. Äsch, det är okej att ta det lugnt på bloggfronten under sommaren! Ta ett glas till och chilla, tycker jag!

 4. smultron så mysigt . jordgubbar = sommar . håller med . alltså det va precis som ja gillar förra sommaren denna är ja så himla rädd att det ska bli en kall regnig sommar o i år har vvi inte råd o åka utomlans
  usch ja va ska vi göra åt det
  ha en fin morgon ag snygging kram

 5. Åh, vi som skrev om smultronskörd för några dagar sedan! MUMS! Och jag som verkligen behöver ge mig ut på jakt efter nya böcker – PERFEKT. Tack så jättemycket ❤️

  1. Men vad mysigt de såg ut med bubbel och smultron på ett strå. Åh de tar mig tillbaka när man var liten och satte smultronen på strå och sedan åt upp dom så himla mysigt 😍

 6. Gud vilken drömbild alltså! Det där ger en barndomsminnen, man gick alltid och satte smultron på strån sådär. Mums för smultron, måste kika mig om ute om jag också hittar några. Men gud vad säger du? Nyckelpigor är fantastiska men kanske inte i den mängden haha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d