Hjälp i bilförsäkringsdjungeln.

” Inlägget är i samarbete med Billigastebilförsäkringen.nu ”

Hej.

Enligt lag måste alla bilar ha en försäkring såvida bilen inte är avställd. Hur ska man välja och hur ska man tänka är som precis allt annat en smaksak. Mycket handlar om hur mycket man kör med bilen, hur gammal bilen är, hur länge den som står som ägaren haft körkort och vart man bor någonstans.

Lagen säger att bilen åtminstone måste ha en trafikförsäkring. De allra flesta bilägare väljer ett utökat skydd en så kallad trafikförsäkringen antingen en halvförsäkring, eller en helförsäkring där utöver finns olika typer av specialförsäkringar. En djungel för den som är ovan i försäkringstänkandet angående bilar.

Vad man ska tänka på innan man tecknar en försäkring?

Först och främst ska man tänka på att teckna en bilförsäkring är ett aktivt val vilket innebär att man själv  måste ta reda på vilken försäkring som passar bäst för just mig och mina behov. Det handlar om att jag själv behöver jämföra olika försäkringar för att få billigaste priset och den bästa bilförsäkringen.

Jag personligen är inte så vass ännu på varken försäkringar eller bilar utan vill bara att de bilar som vi har ska fungera så jag kan tuta och köra. När jag var ung och bodde hemma hade pappa koll på allt vad gällde alla våra bilar. Nu för tiden är det maken som har bäst koll och kan det där med hur och vad man ska eller borde försäkra bilen. Många med mig har inte all den kunskap om bilförsäkringar som behövs för att få till bra försäkringsavtal. Nu behöver jag inte längre vara proffs på försäkringar utan jag kan enkelt ta hjälp av Billigastebilförsäkringen.nu. De recenserar olika försäkringsbolag och berättar vad man ska tänka på innan man tecknar en försäkring vilket gör försäkringsbiten så mycket enklare för alla bilägare.

ica

Först när olyckan händer kan det vara försent.

I vintras när maken krockade vår ena bil på väg till jobb var vi enormt tacksamma över att vi hade bilen både helförsäkrad och att det fanns en trafikförsäkring med tillägg på bilen. Vid en krock handlar det inte enbart om de personskador som lätt kan uppstå utan även skador på bilen, bärgning, lånebil och ersättningar för eventuella reparationer som kan behöva göras. Där och då är det viktigt att ha den bästa bilförsäkringen för just den bilen som man själv har för att få både ersättning för skador och bästa hjälpen kring en krock. Tack och lov för att vi varit kloka och försäkrat våra bilar så bra som vi har.

11e

” Billigastebilförsäkringen.nu jämför och skriver om olika bilförsäkringsbolag.
De informerar om olika saker man bör tänka på innan man tecknar en försäkring.
Kanske det bästa av allt – de är en oberoende sajt och ägs inte av något försäkringsbolag ”.

KRAM KRAM

 

11 thoughts on “Hjälp i bilförsäkringsdjungeln.

Add yours

  1. Är inte heller en fena skulle jag vilja säga men har lite bättre koll nu. Mycket tack vare sådana här sidor som kan hjälpa en sortera genom djungeln.

  2. Jag har ingen koll på sånt här så de här var ett jätte bra tips. När jag valde till min bil tog jag det endaste jag visste du tog jag volvias bilförsäkring

  3. Inte alls lätt det där, bra med en liten guide. Jag fick hjälp av min pappa första gången jag köpte bil 🙂

  4. Jätte bra att sånt här pratas lite ofta om . Jag har ju tanke o skaffa bil om nått år o det e superbra me tips på försäkring 🙂

  5. Super viktigt ämne! Verklifgen inget som andra skriver om så känns bra att man fick läsa lite om detta är verkligen en djungel

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: