Nu händer det snart!!!

Hej.

Så nära som det är nu har det nog aldrig varit. Skiner solen imorgon så spricker de upp i full blom tror jag.

Nu händer det snart!!!

Nu tänker ni säkert hon och sina blommor att hon bara orkar hålla på. Vet ni vad det gör jag och jag väntar med spänning på att pionerna ska slå ut i blom nu. Finns det någon mer praktfull blomma? Jag tror knappt det. När man eller jag smet ut flera gånger extra idag bara för att se om blomknopparna förvandlats till blommor – då längtar och väntar man på riktigt efter sina pioner.

img_1401

11d

11b

Jag kan ju inte annat än att längta lite tills jag möts av dessa vita underbara pioner när jag kliver utanför dörren. Vad längtar ni lite extra efter just nu?

11c

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Nu händer det snart!!!

Add yours

 1. Va härlig du är som ser något så vackert i något så litet. Jag tycker det är så härligt och gläds med dig. Själv är jag en tulpan tjej 😉

 2. Pioner är ju LIVETS blomma har jag kommit underfund med! Så fantastiskt fina, men frågan är om jag inte älskar knopparna mer än när de är utslagna, haha! Jag kan inte vara riktigt klok. Men superfint. Mina står i full blom här hemma så jag hoppas dina hakar på ❤️

 3. Åh, så fina dom är när dom slår ut. Jag förstår att du längtar och vill att dom fina blommorna ska slå ut. Så fina och vackra blommor

 4. Åh, jag väntar också på att mina pioner ska slå ut i full blom…har en hel långsida av huset med bara en häck av pioner…så vackra…och det är spännande att se hur snabbt det går när det väl är dags….har så många gånger tänkte göra en film av det, med typ ett foto i timmen…

 5. Dom är otroligt fina, förstår att du går och väntar på det. Hmm jag väntar på att vädret ska vara stabilt med sol och värme så jag kan spendera mina dagar med familjen på Gråen. Har lite fix där inne! 💓

 6. Det är spännande med växter och blommor, kul att få se hur det växer! Just nu längtar jag efter syrran och hennes lilla bebis =) SKa få träffa dem i kväll.

 7. Ha ha…jag väntar också på att mina ska slå ut 😂 Det är något alldeles speciellt att få vänta på att de ska slå ut för att få fota dem.

 8. Sånt där är verkligen helt fantastiskt! När man ser dom blomma och till sist blomma ut är verkligen helt underbart! Just nu längtar jag till fredag för då fyller sambon år 🙂

 9. åhh dina pioner är så fina, jag önskar verkligen jag hade lika gröna fingrar som du verkar ha ❤

 10. Nämen vilken kärlek du har till blomster, nästan så vi delar den haha. Fast jag har minsann aldrig planterat något i hela mitt liv😂

 11. Pioner är underbara. När vi var små, så fanns det en enorm pionbuske hos bonden som vi hyrde stuga av. Eller ja, det var väl flera buskar intill varann, planterade tätt för att se ut som en enda massiv buske. Täckte hela gaveln på huset.

 12. Du har verkligen så fina blommor hemma hos dig, det är så vackra. Just nu längtar jag efter sol, den lyser med sin frånvaro. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: