TJOHOO! Huvudvärken är borta..

Tjo Tjo.

Jisses alltså igår kväll kom en huvudvärk som inte var att leka med så jag fick glatt bjuda mig på en ipren. Imorse vaknade jag med samma värk så det var bara att pallra mig upp till badrummet och hämta ännu en tablett och försöka somna om. Det var verkligen ett smart drag för värken försvann och det väntade två telefonmöten på mig. Känns som det är lita kaos i mig just nu. En lite läskig känsla som jag inte alls känner igen. Men det är väl bara att ta det lugnt och göra en sak i taget och inte varken stressa eller rusa iväg. Lättare sagt en gjort kan jag säga…

10f

Dags att försöka få ordning…

Hua hua nu är det dags att försöka på ordning på både mig och denna tisdag. Dagens to do lista är färdig skriven så nu är det bara att börja beta av den i tur och ordning. Gör ni listor över dagarna så ni ska komma i fas och få ordning?

Hur som helst så blir jag bättre och bättre…

Även igår lekte och trixade jag med kamerastativet för visst måste jag väl lära mig nu när jag äntligen plockat fram det. Hur svårt kan det vara liksom? Övning ger färdighet säger man ju så snällt. Nja mera övning behöver jag men jag är på G måste jag få säga.

10d10a

puss1

25 thoughts on “TJOHOO! Huvudvärken är borta..

Add yours

 1. Ohh skönt att huvudvärken är borta och att du är på banan igen, då jag har sådär jobbig huvudvärk så brukar jag ta en av vadera alltså ipren och alvedon tillsammans

 2. Fy! Skönt att värken släppte tillslut iallafall!
  Vilka fina bilder! Riktigt somriga

 3. Fy med huvudvärk, skönt att de tillslut släptte iaf. Riktigt fin bild på dig o dottern

 4. Jag borde göra listor varje dag, men det blir liksom inte av. Jag betar av det i huvudet och då finns risk att jag glömmer av något – eller låtsas glömma för att slippa =)

 5. Usch för att vakna med huvudvärk med men skönt att det gick över. Jag kan inte skriva listor jag är mer spontan hehe.
  Tycker dock dina bilder är bra men kommer säkerligen bli bättre, man är aldrig fullärd.

 6. Fina du, vad glad jag är över att huvudvärken har gett sig iväg. Jag har världens längsta och mest strukturerade to-do lists varje dag. Och skriver verkligen ner ALLT som frukostar och tandborstning, haha!

 7. Huvudvärk är ju så jobbigt att ha, jag har tyvärr huvudvärk ofta. Jobbigt att du har fått en konstig känsla i kroppen som du inte känner igen. Hoppas att det blir bättre

 8. Skönt att huvudvärken försvann sen, är verkligen inte kul när man får ont i huvudet. Har det väldigt ofta, speciellt när det är åska i luften!

 9. Så jobbigt när man vaknar med huvudvärk men skönt att den försvann. Var rädd om dig och tänk på återhämtningen. Inte stressa är verkligen mycket lättare sagt än gjort men ta hand om dig ❤

 10. jag känner igen mig väldigt mycket, brukar också göra to do lists för mig själv inför dagen, dock inte alla dagar bara när jag känner att ja har mycket att göra och jag vill struktuera upp det så det känns som jag har kontroll över allt haha och sån skön känsla att sen boka av grejer där. jag fullständigt älskar alla typer av listor . så bra sätt att stuktuera och hålla koll också 🙂 ❤

 11. Men fy vad jobbigt med huvudvärk! Skönt att det blev bättre efter sömn och en ipren. Angående listor så skulle jag behöva börja med listor och bättre rutiner. Kanske får bli ett semestermål!

 12. Fy bubblan för huvudvärk! Det r det hemskaste och man funkar inte som människa då.. Skönt att det försvann🙌🏼Härligt med to do lista, jag kör samma!

 13. Så jobbigt med huvudvärk , hoppas du slipper den helt nu.
  Så fina bilder på dig och er 💜

  Träna träna träna så kommer resultatet snart 😁

 14. Huvudvärk är verkligen rena skiten, jag hade migrän igår kanske vädret som är så upp och ner varmt sedan regn och tvärtom.
  Så fin bild på dig och dottern… fick ett stativ igår jag ska börja använda mig av.
  Ha en fin kväll kram

 15. Så skönt att huvudvärken släppte tillslut och att du kunde gå upp och göra lite sysslor. Det var ett jättefint kort på Tilda och dig 🙂

 16. Usch, huvudvärk är så jobbigt. Skönt att du blev hjälpt av värktabletterna. Något som hjälper mig med huvudvärk är också kristallerna ametist och lapis lazuli, så dem kan jag varmt rekommendera som ett komplement till värktabletter (eller för såna tillfällen då man vill avstå medicinering). Skönt att det ändå blev en produktiv dag, utan störande huvudvärk. Ta hand om dig. <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: