TJOHOO! Huvudvärken är borta..

Tjo Tjo.

Jisses alltså igår kväll kom en huvudvärk som inte var att leka med så jag fick glatt bjuda mig på en ipren. Imorse vaknade jag med samma värk så det var bara att pallra mig upp till badrummet och hämta ännu en tablett och försöka somna om. Det var verkligen ett smart drag för värken försvann och det väntade två telefonmöten på mig. Känns som det är lita kaos i mig just nu. En lite läskig känsla som jag inte alls känner igen. Men det är väl bara att ta det lugnt och göra en sak i taget och inte varken stressa eller rusa iväg. Lättare sagt en gjort kan jag säga…

10f

Dags att försöka få ordning…

Hua hua nu är det dags att försöka på ordning på både mig och denna tisdag. Dagens to do lista är färdig skriven så nu är det bara att börja beta av den i tur och ordning. Gör ni listor över dagarna så ni ska komma i fas och få ordning?

Hur som helst så blir jag bättre och bättre…

Även igår lekte och trixade jag med kamerastativet för visst måste jag väl lära mig nu när jag äntligen plockat fram det. Hur svårt kan det vara liksom? Övning ger färdighet säger man ju så snällt. Nja mera övning behöver jag men jag är på G måste jag få säga.

10d10a

puss1

25 reaktioner till “TJOHOO! Huvudvärken är borta..

Lägg till

 1. Ohh skönt att huvudvärken är borta och att du är på banan igen, då jag har sådär jobbig huvudvärk så brukar jag ta en av vadera alltså ipren och alvedon tillsammans

  Gilla

 2. Usch för att vakna med huvudvärk med men skönt att det gick över. Jag kan inte skriva listor jag är mer spontan hehe.
  Tycker dock dina bilder är bra men kommer säkerligen bli bättre, man är aldrig fullärd.

  Gilla

 3. Fina du, vad glad jag är över att huvudvärken har gett sig iväg. Jag har världens längsta och mest strukturerade to-do lists varje dag. Och skriver verkligen ner ALLT som frukostar och tandborstning, haha!

  Gilla

 4. Huvudvärk är ju så jobbigt att ha, jag har tyvärr huvudvärk ofta. Jobbigt att du har fått en konstig känsla i kroppen som du inte känner igen. Hoppas att det blir bättre

  Gilla

 5. Skönt att huvudvärken försvann sen, är verkligen inte kul när man får ont i huvudet. Har det väldigt ofta, speciellt när det är åska i luften!

  Gilla

 6. Så jobbigt när man vaknar med huvudvärk men skönt att den försvann. Var rädd om dig och tänk på återhämtningen. Inte stressa är verkligen mycket lättare sagt än gjort men ta hand om dig ❤

  Gilla

 7. jag känner igen mig väldigt mycket, brukar också göra to do lists för mig själv inför dagen, dock inte alla dagar bara när jag känner att ja har mycket att göra och jag vill struktuera upp det så det känns som jag har kontroll över allt haha och sån skön känsla att sen boka av grejer där. jag fullständigt älskar alla typer av listor . så bra sätt att stuktuera och hålla koll också 🙂 ❤

  Gilla

 8. Men fy vad jobbigt med huvudvärk! Skönt att det blev bättre efter sömn och en ipren. Angående listor så skulle jag behöva börja med listor och bättre rutiner. Kanske får bli ett semestermål!

  Gilla

 9. Huvudvärk är verkligen rena skiten, jag hade migrän igår kanske vädret som är så upp och ner varmt sedan regn och tvärtom.
  Så fin bild på dig och dottern… fick ett stativ igår jag ska börja använda mig av.
  Ha en fin kväll kram

  Gilla

 10. Usch, huvudvärk är så jobbigt. Skönt att du blev hjälpt av värktabletterna. Något som hjälper mig med huvudvärk är också kristallerna ametist och lapis lazuli, så dem kan jag varmt rekommendera som ett komplement till värktabletter (eller för såna tillfällen då man vill avstå medicinering). Skönt att det ändå blev en produktiv dag, utan störande huvudvärk. Ta hand om dig. ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: