Fun people or Boring People.

Hej.

Så här när sommaren väl kommit börjar även människor som två veckor innan tjatat om att nu borde den väl allt ta och komma gnälla och klaga över den. Så boring att höra på. Det är väl lite typiskt att vi funkar så vi människor att många ska gnälla hela tiden över det som vi har just nu. Jag tänker att vi en gång för att listar det bästa och sämsta med sommaren så har vi gjort det färdigt för denna sommaren 2019. så vi alla kan bli lite mera fun people denna sommaren!!!

6d

Tre sämsta med sommaren.

* Alla mygg och insekter som bits och kliar.

*’ Att det är så svårt att sova när det är så hett på nätterna.

* Att det skryts och skrävlas så mycket om att alla ska hit och dit och gör si och så. Stanna upp och se vad som finns runt hörnet en liten stund. Det kanske är just där runt hörnet som din sommar blir som bäst.

Tre bästa med sommaren.

* Sol och värme.

* Jordgubbar i massor.

* Tid tillsammans med nära och kära.

Fun people – Boring people.

Denna skylten såg jag vid Djurgårdsbron i veckan när jag var på väg till Maggio. Den säger så mycket om att om vi väljer vara och se så positivt vi kan på livet så blir vi automatiskt gladare personer inte sant. Tänk positivt!!!

img_1273

Pussar & Kramar

16 thoughts on “Fun people or Boring People.

Add yours

 1. Jag älskar sommaren men jag mår också väldigt dåligt av värmen så när det blir för varmt får jag huvudvärk, blir yr och illamående. Jag hoppas att sommaren i år blir mer varierande med regn och lite svalka ibland så man kan njuta av det fina vädret 🙂 Jordgubbar är ju så gott!

 2. Så så sant gud vad det klagas, igår hade de väl fullt upp att gnälla på vädret som var här igår, det borde regna och var hetta, haha vilket föredrog de eller ville de klaga på allt kanske?

 3. Vi är duktiga på att klaga, alltid! Min absolut sämsta är värmen på nätterna, har sovit jättedåligt de senaste. Jordgubbar och sol väger dock nästan upp de!

 4. Älskar sommaren, men är gravid och det är riktigt jobbigt med värmen!
  Hoppas du får en faktiskt dag😌

 5. Det där med att klaga alltså. Jag har gnällt så dant över kylan och nu när det är varmt så klagar jag över det istället. Men jag ska vara den roliga människan istället. Vem vill vara gnällspik liksom egentligen?

 6. Klart det är så! Tänker vi negativt så blir det ju inte direkt bättre! Jag försöker alltid tänka positivt och ta vara på livet istället! Jag är så glad att värmen är här och är det för varmt så har jag fläkten på eller kastar mig i poolen!

 7. Haha man klagar för allt verkligen, är det inte så vill man ha det si🤷🏼‍♀️ Vi blir aldrig nöjda….
  vi tjatar efter värme, värmen kommer ”åh det är sååå varmt”😂

 8. Jag har nog gnällt lite på värmen får jag erkänna. Jag mår väldigt dåligt när det blir för varmt och nu i dagarna har jag haft upp mot 29 grader på mitt rum på jobbet. Då har jag inte varit så glad 😉 Håller dock verkligen med om att vi blir gladare människor av att försöka tänka positivt.

 9. Jag skulle definitivt välja fun people sidan. Visst är det tråkigt att man gnäller på något man inte kan påverka 😀
  Sol, värme, jordgubbar och tid med sina käraste, mycket bättre än så blir det inte ❤

 10. Älskar sommaren jag med, Mycket av det man gnäller på är rena ilandsproblemen kan jag tycka. Tyvärr känner jag mig som en boring människa just nu, men snart så väljer jag andra vägen

 11. Asså jag tycker om sommaren det var inte det jag menade i min senaste kommentar . Det e bara att de e för varmt och jag tycker de kanske räckt med 22 grader . Jag mår illa i värmen så det handlar inte om något klagande .

 12. Myggbett till trots så är jag riktigt glad att sommaren tycks vara här nu. Helt okej att svettas floder i jämförelse med att frysa så att man skakar sönder ryggen. Det finns alltid något bra runt en att ta till fasta på!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: