Bubblor både hit och dit är min melodi

Halloj.

Det är nästan så jag skäms lite men idag får jag verkligen säga bättre sent än aldrig. För många år sedan fick jag ett super proffsigt stativ till min kamera. Tror ni att jag som är så oteknisk använt det? Nej det var sant men idag har Tilda och jag slagit våra kloka huvud ihop och både satt ihop det och använt det med allt vad det innebär.

Fy fasiken vad vi är bra Tilda och jag.

Tilda är förstås 100 gånger både smartare och mer teknisk än vad jag är och löste de flesta problem som vi mötte på vägen. Den sidan har hon verkligen inte fått av mig.

8b

Bubblor att blåsa, dricka och bada med är min melodi.

Bubblor att blåsa fick bli dagens fotogrej när vi skulle lära oss nya finesser med kameran och stativet. Jisses vad svårt det var med självutlösaren att få till de bilderna bra. Jag vill egentligen ha mycket mera skärpa i mina bilder men det handlar ju som med allt annat att öva. Där måste jag verkligen plugga på och öva både en och två gånger innan jag får godkänt på de bilderna. Tyvärr så förbjuder Tilda mig att lägga ut de två som faktiskt blev riktigt bra….trist tycker jag så klart som ville visa hur bra jag blev till slut.

Så vi får nöja oss med jag och mina bubblor. Tur för mig att jag fick den både att blåsa och i glaset idag. Bubbel och bubblor är bara så mycket sommar, håller ni inte med mig?

8c8e8f

puss1

 

 

13 thoughts on “Bubblor både hit och dit är min melodi

Add yours

 1. Stativ är verkligen så bra! Tycker faktiskt bilderna blev riktigt fina men är svårt med självutlösare med kvalité . Ser verkligen somrigt ut med bubblorna som du säger

 2. va duktiga ni e heja på
  ja men u vet det där gör ja senare 😀
  hoppas ni har en in pingst helg kramar om

 3. Vilka fina bilder det ändå blev trots att det kanske inte var dom bästa som ni tycker. Tycker verkligen den första bilden blev bra 🙂

 4. Såpbubblor är fantastiska som kan underhålla så väl vuxna som små i evigheter. Helt klart en av barnens favoritsaker att syssla med under somrarna. Vad kul att stativet äntligen kom fram. En är sin egen värsta kritiker blir tydligt här då Jag tycker att bilderna blev både fulla med liv och fina!

 5. Men…varför fick du inte lägga ut dem?!
  Träning, träning ger färdighet. Vi kämpar med samma maken och jag med min telefon, så otroligt många finesser, men vad använder man allt till typ 😂😂😂

 6. åhh bubblor är så fina, vilket inspererande inlägg, gud vad sugen ja blev på att testa foto bubbor nu. älskar första bildern där den var så fin där man ser alla bubblorna 🙂 <3

 7. Åh men vad bra med ett stativ, önska jag hade en systemkamera och så men är inte alls bra på funktionerna som finns haha får nöja mig med mobilen 🙂

 8. Bubbel och bubblor är verkligen somrigt. Så kul att experimentera lite men jag håller med om att det är svårt med självutlösaren. Fina bilder ändå ❤

 9. Nu har du ytterligare en fin klänning på dig, samt hehe ja det där är teknik minsann, men ack så kul att testa och mixtra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: