Fredag bästa bästa dagen.

Hej Hej.

Jag har helt kommit in i ett annat tänk och lunk vilket gör att jag är glad om och när jag får till ett inlägg om dagens. Hur kunde det bli så illa? Jag som verkligen hade ett bra flow över bloggen. Det känns som om hela jag gått på semester på alla plan. Vilket förstås är på gott och ont. Det får vara så denna helgen bara för att det är så underbart med sommar men på måndag då får det bli bättre och lite mera struktur över mig faktiskt.

Fredagsfokus – Självklart gav jag mig själv en bra fokus stund. Boken av Mia Törnblom som jag köpte på bokrean i vintras har jag knappt bläddrat i tidigare men idag tog jag boken med mig ut i solstolen och låg och läste länge och väl.

img_1316img_1313

Herre Gud vilken klok vännina Mia har som delade ett av sina motton med henne.

”Kompromissa aldrig med dig själv. Äg din värld och ditt välmående”

Det är precis det som jag ska lära mig att göra. Så nu har jag något att både bita i och jobba med under sommaren med mig.

Fredagspresent – Jag åkte med Wille en sväng till IKEA vilket passade mig perfekt för jag behövde byta tröjor på Stadium och hämta ut Marcel´s namnsdagspresent som låg på ICA och väntade. Finaste sommarservetterna fick följa med mig hem i present denna fredagen.

img_1324-1

Fredagsfika – Vilken härlig känsla det är att veta att hemma väntar godaste fikat på hela veckan. Efter vår lilla tur blev det snabb middag hemma följt av tårtan som var kvar sedan igår. Fasiken vad jag tycker om jordgubbstårta…..Fast jag egentligen inte borde mumsat den biten som jag tog så gjorde jag det men men imorgon är en annan dag och då ni startar jag min nerdragning på socker igen.

7g

Nu tänker jag sätta mig framför Netflix en stund och börja kika på en ny serie.

fredag11

♥ ♥ ♥

 

10 thoughts on “Fredag bästa bästa dagen.

Add yours

  1. Ibland behöver vi lite semester härligt ändå att höra att du har haft en bra fredag. Det ar fina servetter du köpte. Hoppas Marcel blev glad över presenten 🙂

  2. Jag blir jättenyfiken vad de tär för klänning du har på dig, samt ja man kommer ifrån det där flowet ibland på bloggen. Ibland kan en här och nu bild bara räcka, för ibland får man press att man måste skriva så mycket med, det slutade jag med och såklart skriver jag mycket med, men ibland bara ett här och nu inlägg och då får man mer inspo faktiskt

    Ohh perfekt tajmat med IKEA då, och där är ju alltid kula tt gå

  3. Ibland är det skönt att ha lite mer fria tyglar när det gäller bloggandet! Haha säger jag som bloggar varje dag men… 😉 Jag tycker att man får lyxa till det med gott på sommaren, man lever bara en gång 🙂

  4. Jag själv skriver när jag känner för det och har nånting vettigt att skriva. Finns inget tråkigare än att gå in på en blogg och läsa samma saker varje dag.

  5. Det är tillåtet att tappa bloggfokuset då och då, kanske behöver man det till och med för att hitta tillbaka ännu starkare. Älskar citatet, det tar jag också med mig!

Kommentera

Up ↑

%d