Time to makes stories for monday.

Halloj.

Det är fredag – Tjohej!!! Fast ska jag vara riktigt ärlig så kändes det redan som fredag igår. För vilken kanon dag det var över hela landet. Vilken himla tur att den underbara dagen kom på självaste Nationaldagen, bättre kunde det ju inte bli liksom.

Har ni några planer för dagen?

Jag har bara lite små planer såsom att åka och byta några tröjor till Marcel annars blir det mest slappa och njuta av att sommaren faktiskt är här. Tänkte gå bort mot fotbollsplanerna och plocka hem lupiner, för de borde blomma nu.

7a

Time to makes stories for monday.

kram

♥ ♥ ♥

 

17 thoughts on “Time to makes stories for monday.

Add yours

 1. Det var ju ett fantastiskt väder dagen till ära, helt otroligt! Jag har inte jättestora planer för dagen mer än att städa lite och redigera videos 🙂

 2. Älskar alla de peppiga citaten. Ni gör rätt i att njuta av sommarvärmen och bara ta det i lugn mak. Vi är på väg i full fart mot Varberg men det såg jag att du redan hunnit läsa på min blogg. Ha en fantastisk dag! Kram!!

 3. Jajjemen, visst har jag planer. Är nämligen på resande fot. Har nyss kommit med tåget till Halmstad och ska vidare till Helsingborg där jag ska spendera min helg med två vänner 😊

 4. Slappa och njuta av sommaren låter som en bra plan. Det är väl ungefär vad jag gör också. Hihi. Trevlig helg!! Ps: ja underbart väder 😃

 5. åh men eller hur kändes som det lite blev två fredagar denna vecka, men den känslan tackar man ju inte nej till 🙂 , lupiner är nog en av mina favorit blommor dom är ju så fina, brukar också villa plocka in lite såna, dock har dom sluta växt på det ställert jag brukar vara och plocka minns ja eller om tyvärr någon gjort asfaltering där nu istället så tråkigt, vet inte vart ja ska hitta mina lupiner i somma haha <3

 6. Härligt med en lugn dag. tagit de lugnt med men ska nog senare åka till långedrag med mamma och mysa i solen

 7. Är otroligt fint väder nu, och riktigt varmt. Är nästan olidligt varmt nu. Är jobbigt att jobba i denna värme.

 8. Det var verkligen underbart väder igår! Älskar solen. 🙂 Här blommar lupinerna också. Skulle så gärna ha några i trädgården. Frågan är hur glada grannarna blir om de sprider sig till deras trädgårdar…

 9. Våra lupiner har inte börjat blomma ännu, men de är på g. I går tyckte jag det var lite för varmt, men idag var det skönare värme ❤
  Jag var på massage så jag har också bara latat mig ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: