Nationaldag med jordgubbstårta och stråhatt.

Hej.

Himmel och pannkaka vilken underbar Nationaldag jag haft. Strålande sol och en värme som bara varit så ljuvlig. Nu har jag suttit ute på altanen och redigerat och kikat på dagens bilder med musik i lurarna och sjungit med bara för att jag kände för det. Min repertoar bestod Veronica Maggio och SH (Staffan Hellstrand och hans SH var eller är en stor favorit för mig) som jag bara måste lyssna på minst en gång i veckan. Redigera bilderna för idag gick enkelt men ack så svårt det är att få ihop något vettigt kring dem. 

Nationaldag och namnsdagsfirande.

Vi har firat med både jordgubbstårta på min kära mammas vis som det alltid blir för oss och med namnsdagstårta för självaste Marcel som heter Gustaf Marcel Robin gillar inte jordgubbar. Tur för honom som har namnsdag även imorgon och får paket två dagar i rad. Idag fick han ett Fuck Cancer armband i svart som han önskat sig vad paketen imorgon innehåller sparar jag tills imorgon…om han skulle hinna tjuvläsa.

Till middag gjorde jag en kanongod vegetarisk pizza med både kronärtskocka, mandel, sparris och Västerbottenost och lite riven citron ovanpå. Måste tipsa om Kiviks Lemonader som jag blivit så såld på och särskilt denna med jordgubb och mynta. De är verkligen så mycket sommar det bara går.

6a6b6c

Med stråhatten på behövdes inget smink alls idag.

Jag blev så glad över att alla plaggen som låg i mitt paket från Elsa Leonie som jag hämtade ut igår passade så bra. Det händer ju typ aldrig att allt faller en i smaken och passar men denna gången blev det en fullträff. Nya kjolen är så mjuk och skön – Me like på den!!!

Att smita in på Coop med träskor och hatten på händer verkligen inte varje dag. Man brukar ju säga bakom mina solglasögon. Jag gör min egen grej och gömmer mig bakom skärmen på hatten.

6d6l6juni1

Givetvis så viftade jag med Svenska Flaggan.

Är det Svenska flaggans dag och självaste Nationaldagen så vill jag fira vårt vackra underbara land lite extra med att höja vår blå gula flagga.

6j

Puss & Kram

 

12 thoughts on “Nationaldag med jordgubbstårta och stråhatt.

Add yours

 1. Vilken underbar dag ni har haft. Både tårta och pizza det är inte illa och pizza är ju så gott verkligen 🙂

 2. vilken fin hatt passar dej jätte bra .
  mm huuuur go såg inte tårtan ut d å mumms
  vi har kollat nationalag på tv det är allt =)
  ha en fin morgonag kramar

 3. Låter verkligen som en helt fantastisk dag. Du är så jäkla snygg I outfiten och hatten 😍 Tårtan ser riktigt god ut också ❤️

 4. Åhh vilken underbar nationaldag du har haft! Ser supergott ut med tårtan och du passade verkligen I strålhatten, superfina bilder

 5. Sååå fin outfit, inte bara snyggt utan ser skönt och ledigt ut också!
  Jordgubbstårta är verkligen sommarfirande för mig, har ätit alldeles för få jordgubbar i år!
  Pizzan lät spännande, en av mina favvisar av hemgjord pizza är förvisso vegetarisk men långt ifrån så vågad som din variant!

 6. Gud så fin du är! Låter som en mysig dag med tårta. Det är härligt att gå på koncert 😍

 7. Du passar verkligen så bra i hatten och så skönt när man kan känna sig bekväm utan smink.
  Dagen låter härlig och så gott med jordgubbstårta, det här verkligen sommaren till.

 8. Så fin i hatt, sådan ska jag också köpa till sommaren och kläderna är superfina. Så goda tårtor nom nom, härligt ni firade

Kommentera

Up ↑

%d