Latade mig i solen.

Halloj.

Vilken latmask dag jag haft idag. Det blev inte många knop gjorda för mig inte. Men å andra sidan så behövde jag nog en lat dag hemma vid efter gårdagen på Gröna Lund. Min energi är ju inte som den en gång var längre tyvärr. Jag har mest glidit runt i shorts och bikiniöverdel. Vattnat har jag fixat med men det var ju som att slå två flugor i en smäll för växterna behövde vatten och så även jag. För attans vad varmt vi haft det idag – helt underbart. Annars har jag mest glidit runt med mina airpods i öronen och sjungit Maggio låtar för mig själv och alla småkryp.

Latade mig i solen.

5b

Jag har nu verkligen kärat ner mig i alla mina olika Akleja som blommar lite överallt här hemma. För några år sedan var jag helt såld på just Akleja och Malva och planterade fullt av dem. Mina Malvor var tyvärr rådjuren lika förtjusta i men min Aklejor har de låtit bli. Ni måste bara få ta del av mina favoriter just nu.

5a5c5d

Det blir nog äpplen i år….

I fjol fick vi ett ända litet äpple på vårt ganska nya äppelträd men håll i er jag tror att vi får flera i år. Har vi riktig tur så blir det även några päron som det ser ut. Hoppas Hoppas nu bara….

5e

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

32 thoughts on “Latade mig i solen.

Add yours

 1. Var det så jobbigt på Grönan. Jag tycker bara det är roligt att vara där. Älskar att åka karuseller.

 2. Lata dagar får man allt ha. Vart lat I 2 dagar nu och njuter från min student.

 3. Ja ibland behöver man en sån dag där man bara tar det lugnt. Och efter en kväll på grönan så behöver man nog det. Visst är det härligt att sommaren är här nu 🙂

 4. Tycker du gjorde helt rätt i att bara ta det lugnt och bara vara. Det behövs. Det märks att det blivit sommar, imorgon ska det bli varmt här igen. Hos dig med? Hoppas du sover gott inatt. Kram

 5. Vilka fantastiska blommor och underbara kort ❤
  Den där fotografen måste vara one of a kind 😉
  Du gjorde alldeles rätt med att ta det lugnt och njuta, precis det du behöver ❤

 6. Du gjorde helt rätt i att lata dig när du kände att du behövde det😊 Vilka vackra Aklejor! Mina blommar också, men har fått lite blekare färger i år.

 7. Man får ha sådana dagar med! Otroligt vackre blommor du har, jag är så kass på blommor hehe. Hoppas på äpplen då iallafall.

 8. Åh vilka härliga blommor du har! Man får och behöver ha lata dagar ibland

 9. Skönt med en lat dag och så får ju alla insekter en minikonsert😀. Jag tycker också om Aklejor, och att kunna gå ut iträdgården och plocka frukt och annat som man annars måste köpa i affären.
  Önskar dig en fin nationaldag.

 10. Det låter riktigt skönt det där.. En riktig lat dag! Det känns som jag kommer ha en sådan idag, men det känner jag att jag är värd efter allt slit i skolan den senaste tiden 🙂 Dock ska jag plocka lite från vardagsrumsbordet och laga lite lunch till att Emma kommer men sedan blir det bara mys =)

 11. Men vilken härlig dag, att göra ”ingenting” och bara njuta. Så fina bilder du bjuder på, akleijablommorna är verkligen fina. Skulle gärna ha sådana i trädgården jag med!

 12. Lata dagar är så underbara. Grönan låter ju ändå hur kul som helst men kanske jobbigt pga hur länge man är där. Mycket folk på ett & samma ställe kan vara utmattande ibland.

 13. Förstår stt de tog energi så skönt att bara få lata sig sen ju 🙂 är precis lika

 14. Maggios röst alltså.. såååå underbar. Jag är hiphopare i grunden kan man nog säga men jag känner mig riktigt glad över att min femåriga dotter älskar Veronica M och Laleh..

 15. Underbart med en lat dag omringad av så vackra blommor. Förstår att energin tryter efter en kväll på Grönan, har också svårt att få energin att räcka till ❤

 16. Det förtjänade du verkligen, att bara få lata dig och göra det du känner för. Åh jag älskar blommor, kan stå och fota dom hur länge som helst haha. 🙂

 17. Vi måste ha våran lata dagar också ibland, annars orkar man inte göra något alls tillslut 😊

 18. åh låter som en fantastiskt underbar dag, älskar verkligen såna lugna sköna dagar dom är j så mysiga och välbehövliga i mellan åt <3

 19. Åh, det låter verkligen underbart att ta en latmask-dag och gå runt och pyssla. Det ska jag minsann göra på lördag!

 20. Gud vad roligt att ni får äppelblom! Älskar när du latar dig i din trädgård för det betyder ju att vi får massor av sådana här bilder. Ska själv ta en vända ut och vattna nu ikväll för nu är det varmt varmt varmt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: