Magi på Grönan med Maggio.

Hej.

Alltså vilken kväll och eftermiddag det var på Gröna Lund igår. Magi måste jag bara säga. Jag åkte med Tilda och Vera in till Grönan och satt i solen och tog en kaffe vid Lilla Scenen länge och väl innan jag gick runt med kameran innan Cicci väl kom in till Gröna Lund. Solen sken och tok mycket folk men en underbar stämning. När syster väl var inne gick vi och köpte sockervadd och satt och snackade skit en bra stund innan konserten började.

Gröna Lund är allt bra vackert.

4b4c4f4g4h

4i
Syster mumsar sockervadd

Magi på Grönan med Maggio.

Veronica Maggio har varit en favorit för mig i många många år. Första gången jag såg henne live var sommaren 2006 på Stadion minns jag för jag var gravid med Tilda. Både dottern och jag är riktiga Maggio fans. Däremot är nog Tilda snäppet värre för hon och Vera skulle såklart trängas och stå i mitten så långt fram de bara kunde. Cicci och jag byte platser lite för att både höra och se bättre. Som jag önskade att vi fått plats uppe på karuselltaket med vipfolket för där skulle jag kunnat ta helt amazing bilder. Men men jag var ju där för att lyssna inte för att leka fotograf även om jag inte kunde låta bli.

img_12784j

20164622572187111254152_sbig

19 thoughts on “Magi på Grönan med Maggio.

Add yours

 1. men vilken fantastiskt sommar upplevelse du , ser så himla härligt ut. Och jösses vad kul att se maggio 🙂 <3

 2. För mig är en sån människa som jag avskydde i början, eller inte henne men hennes musi. Men på senare år har jag börjat uppskatta de. Så kul att det var lyckat.

 3. Vilka fantastiskt fina miljöbilder du har tagit Kamilla! Det får mig att faktiskt vilja åka dit på stört. Jag såg också Maggio live för en herrans massa år sedan, hon har varit en favorit länge och nästan alla hennes texter sitter som en smäck. Ska nog slå på henne nu när jag ska leta mig in i duschen 🖤

 4. Åh, vilken härlig kväll.
  Gillar också att bara vara på Grönan, det ligger så vacker.
  Dottern var också där i går kväll och hon gillade konserten 🙂

 5. När nöjensparkena öppnar för sommaren så är det allt lite speciellt. Har inte varit på liseberg ännu, men det kommer nog inom en snar framtid

 6. Har inte varit på Grönan sen jag var liten men skulle vilja besöka igen med barnen i framtiden 🙂 Jag har inte lyssnat så mycket på henne men det lilla jag hört har varit bra faktiskt!

 7. Jag skulle så gärna vilja se henne live med. Så fina bilder på slänggungan som du fick. Den sockervadden ser riktigt god ut 🙂

 8. Vilka härliga bilder du har tagit, före efter ochunder konserten. Jag gillar också Maggio…men har aldrig sett henne live.

 9. låter ju som en toppenkväll med grym musik och vad gott med sockervadd , vi funderar på grönan i helgen men får se vad som händer. fina bilder du tagit. ha en fin kväll nu kram

 10. Vad härligt när man är ett sådant fan att man åker iväg och lyssnar/kikar på spelningar på det sättet. Man blir så glad av det. Jag längtar till slutet av sommaren när jag ska få se Emil Assergård igen… och i oktober ska jag se Melissa Horn och ev. Joddla med siv =)

 11. Gud vad härligt att det blev en bra kväll för dig , sånt uppskattas så mycket 🙌🏻

 12. Du vet verkligen hur man får till superfina vinklar på bilder, så impad alltså! Vad underbart att få lite tid till att bara strosa runt lite innan hon satte igång 🙂

 13. De här bilderna bara skriker ju sommar. Helt underbart! Jag är inte så bra på det där med extrem värme, men allting annat som sommaren bär med sig är ju ljuvligt!

 14. Jag har också sett Maggio och hon är jättebra live och är bra överhuvudtaget, hade varit jätteskoj att se henne nu igen med nytt låtmaterial. Samt så härlig kväll ni fick och kan tro det var mass fotovänliga syner där, fint du fångat dem. Lika du och syster var här.

 15. Jag har inte varit på Gröna Lund sedan jag var barn. Magiskt att få se Maggio där, så avis. Roligt att få se så många bilder från er kväll!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: