Maggio och sockervadd på Grönan ikväll.

Halloj.

Tisdag redan och inte vilken tisdag som helst utan en rolig dag. Ikväll blir det nämligen underbara Veronica Maggio på Grönan. Det ska verkligen bli så kul.

4aa
Bild lånad av Gröna Lund.

Tisdags kul.

Gröna Lund är ju en plats som betyder sommar för oss alla som bor här i Stockholm men även för alla andra som besöker parken. Visste ni att Jetline går ännu snabbare om det regnar? Det är faktiskt sant – det säger i alla fall Grönan själva. Under hela säsongen 2017 åts det 110 772 sockervadd. Egentligen är sockervadd ganska läskigt men det är Gröna Lund för mig. Så jag får väl köpa en och dela med syster eller knycka lite av någon som ser snäll ut.

3d
Så allvarlig men det får jag väl vara bara jag sjunger med i alla låtar ikväll eller hur!!!

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

22 thoughts on “Maggio och sockervadd på Grönan ikväll.

Add yours

 1. Åh jag har inte varit på Grönan sen jag var liten, allt jag minns är kärlekstunneln som jag älskade haha! Men det låter kul, hoppas det blir bra.

 2. Härligt =) Grönan har jag inte varit på på ett tag =) hade varit lättare om man bodde i Stockholm men tyvärr så gör vi inte det

 3. Har faktiskt aldrig varit där trots att jag velat och vill dit.
  Veronica är inte riktigt min stil men hoppas att du har de trevligt ikväll 😀

 4. Så roligt att gå och se på Veronica. Hon gör så bra låtar och hennes röst är ju så bra. Jag hoppas att ni går det super kul i kväll med fint väder och sockervadd 😃

 5. Vad fin du är, älskar din jacka! Oj men vad spännande, henne lyssnade jag på mycket förut. Hoppas du får det helt underbart där 🙂

 6. Åhh gröna Lund är så mysigt, coolt att det åts så mycket sockervadd 🙂

 7. Det var SÅ MÅNGA år sedan jag var på Grönalund. Tror inte jag satt min fot där under Lilla My’s livstid faktiskt. Som ung hade jag guldkortet och några år senare grönankortet för att komma in på alla spelningar och konserter. Då kostade det bara 250 kronor för en hel säsong. Sjukt billigt för alla artister man fick se!

 8. Så kul att besöka Gröna Lund, Veronica Maggio är en av mina favoriter!

  Jag har hört att Jetline ska gå snabbare om det regnar, men har aldrig varit där vid regn, jag tycker den går tillräckligt fort för min del annars 😉

 9. Men vad roligt att se Maggio, älskar hennes låtar och är grymt avis att ni såg henne ikväll. Din allvarliga min är helt klart förlåten! 😛

 10. Hoppas att din kväll varit och är toppen, samt henne har jag sett live och hon var jättebra, än mäktigare att se på Grönan =D

 11. Åh, så härligt att komma ut och gå på konsert. Läste om någon annan som varit på Liseberg i veckan och kan lite sakna att ha parkerna så lättillgängligt här. Det närmsta för oss blir att åka över till Tivoli i Köpenhamn.

 12. Ja gröna lund är en mysig plats, det var längesen jag var där nu men det är kul med alla karuseller. Sockervadd har jag aldrig provat 🙂

 13. Så mysigt, måste vara underbart att bo så nära gröna lund som ni gör ❤
  De har väl ofta bra musik där kan jag tänka mig?!
  Superfin är du ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: