Frågestunden – Här kommer svaren.

Hej Hej.

Först måste jag såklart säga TACK för alla spännande och roliga frågor som jag nu ska försöka svara på. Hoppas att jag nu kan svara så ärligt och bra på dem.

Hade du kunnat tänka dej o träffa mig om jag är i Sthlm nån gång ? Självklart Amanda skulle jag mer än gärna kunna träffa dig.

Har du varit på ditt drömresmål och varför i så fall var det det.? Jag har varit på flera spännande platser men tänker att jag vill uppleva nytt och mera men samtidigt få återkomma till guldkorn i mitt liv. Ett ställe som jag gärna skulle vilka besöka igen är Korsika och även Pamukkale.

Bildresultat för Pamukkale

Beskriv dig själv med tre ord. Nyfiken, nytänkade och kreativ skulle jag nog säga men det är alltid svårt att beskriva sig själv. Engagerande kanske skulle vara med också.

16f

Om du fick en miljon, vad skulle du göra då? Resa och leva fullt ut. Göra allt jag drömmer om för vem vet när man inte längre får eller kan vara med i livet längre.

Vad drömmer du om? Att få känna inre frid och frihet och leva, göra spännande saker, få ta del av nya erfarenheter och utveckla mig själv.

Vad gillar du mest med att fota, vad ger det dig?

Vart ser du dig om 5 och 10 år? Oj denna är verkligen svår. Jag hoppas att jag kommit tillbaka från denna sjukskrivning jag har nu i ett yrke som passar mig och får mig att må bra. Kanske som trädgårdsmästare eller fotograf vem vet?  Kanske har jag blivit farmor för första gången vem vet?

kameran1

Vem skulle du ta med dig till en öde ö? Nu skulle jag ju svara någon i min familj men vet samtidigt att alla skulle bli för rastlösa på en öde Ö. Så jag måste välja någon som jag kan överleva med och kan berätta historier om livet så jag säger Nelson Mandela.

Hur många barn har du? Vi eller jag hur som helst har tre barn William, Marcel och Tilda. Wille och Marre blir 20 och 18 i början av augusti och Tilda fyller 13 i november.

Vilket var det bästa minnet från förra året? Gotlandsresan med Tilda och Sälen veckan med familjen.

IMG_E1817

Har du någon favorit klädesbutik? Isåfall vilken? Jag har alltid svårt att välja och vill allt och lite till i det mesta men jag får säga Elsa Leonie.

Har du någon favorit inredningsbutik? Isåfall vilken? Denna är supersvår måste jag säga. Jag gillar inte det som alla andra har och vill se och tänka nytt så jag säger Designtorget för där finns det så mycket fint och spännande.

Vad för planer har du i sommar? Än så länge har jag inte så stora planer men Gotland är bokat som oftast.

21t

Vilka ställen har du inte rest till och vilka ställen vill du resa till ? Det är många många ställen som jag inte besökt men gärna skulle vilja uppleva. Bali har alltid varit ett sådant ställe så jag säger Bali.

Och vilken kändis skulle du vara om du fick byta liv med någon en dag? Isabella Löwengrip för att hon och hennes driv fascinerar mig. Däremot så är vi ljusår ifrån varandra i sättet att tänka och vara som förälder.

Vilken är din favorit glass? Jag gillar glass från Stikki Nikki och gärna med kaffesmak och nötter. Choklad funkar såklart alltid också.

Har du något favorit resmål? Jag har flera men Barcelona är en stad som jag älskar och besökt några gånger och mer än gärna reser till igen.

Vad jobbar du med? Just nu har jag tagit timeout i samband med att jag blev sjukskriven för utmattning gång nummer två. Jag är förskollärare och Ateljerista. Senast jobbade jag som yrkeslärare, mentor och Apl ansvarig på gymnasiet.JAg behöver tänka om och hitta ett arbete som passar mig bättre idag.

Vad tycker du mest om att fotografera? Jag gillar det mesta, mest kul är att fota livet i rörelse där det händer där och då skulle jag säga.

Om du fick ge tre råd till ett barn som det skulle få att leva efter resten av livet, vilka skulle det vara? Första rådet blir att alltid lyssna till ditt eget hjärta, Andra lev livet som det idag är din sista dag och upplev allt som du någonsin önskat.

29

Vad skulle du ej Kunna vara utan , fixade naglar eller fixat hår?? Som nagelnörd måste jag säga naglar.

Vad finns alltid i din handväska? Tvättservetter och läppbalsam.

HOPPAS ATT NI FICK BRA SVAR PÅ ERA FRÅGOR.

puss1

 

 

 

 

25 thoughts on “Frågestunden – Här kommer svaren.

Add yours

 1. Så roligt att få läsa svaren från din frågestund. Du ger mig så mycket inspiration om väldigt mycket. Mest om hur viktigt återhämtning och att egna dagar är. Jag är verkligen så glad att jag har hittat till din blogg. Jag håller alla tummar och tår att du hittar något bra jobb sen som passar dig så du slipper ännu en utmattning ❤️

 2. Så kul att läsa svaren från din frågestund.
  Du är inspirerande och verkar ha hittat din plats i livet. Känner mycket igen mig i dina tankar om att man ska leva livet för att det inte går i repris. Det är så viktigt!

  Tack även för fina bilder, som vanligt <3

 3. Vad mysigt att åka till Gotland:) jag nämnde de för gubben tidigare men tror de blir annat ändå 🙂

 4. Fotograf eller Trädgårdsmästare låter verkligen som två yrken för dig! Våga flyg högt, vi är många som kommer stötta dig här på sidan ❤️

 5. Riktigt intressant att läsa dina svar och lära känna dig lite bättre 🙂 Jag gillar hur du beskriver dig själv och dina ord om att resa!!

 6. Alltså detta inlägg älskade jag, så himla roligt att du har lagt ner så mycket tid med både text och bilder. Grymt jobbat! Roligt att få veta lite mer om arbete och sånt 🙂

 7. nyfiken på ditt yrke. Ateljerista, vad gör man då. Aldrig hört om det yrket innan och lät spännande utgående från titteln

 8. Vad roligt att läsa svaren på dina frågor. Jag hoppas på att du snart ska kunna komma tillbaka från din sjukskrivning och jobba med något som tar fram din kreativa sida.

 9. Det var jätteroligt att läsa svar på alla dessa frågor. Hoppas du hittar yrket som passar dig. Fast bloggare kanske är något du kan göra på heltid? Du är ju väldigt engagerad och inspirerar. Något som har med blogg och foto att göra? 😍

 10. Så kul att få veta mer om dig, Gotland har jag alltid velat besöka så hoppas verkligen att det blir av någon gång 😊

 11. Älskar att läsa dina svar. Har också arbetat inom förskolan och jag tycker att det var givande samtidigt som att det vsr just barnskötar rollen som fick mig att gå in i väggen

 12. Bläää jag som skrev ett superlångt inlägg och nu får jag göra om för något gick fel *suck*
  I allafall, så måste jag ha missat inlägget med frågor.
  Kul att läsa dina svar 👍
  Det är konstigt hur van man blir vid naglar. När jag gjorde fransarna så kände jag efter ett tag att nä nu får det vara och det har gått bra. Däremot naglarna…alltså ärligt..inga pengar i världen hade fått mig att sluta med dem 😂😂
  Du ska satsa på fotografering, det känner jag med hela kroppen. Du ser detaljer som jag inte sett att fotobloggar har. Jag tror definitivt du kan lyckas med det, öppna upp något litet, det tror jag på 👍

 13. är inne i min utmattning jag oxå sjukskriven i 2 år nu o nu håller fsk på o ja mår ännu sämre.
  jobbigt me frågar lite olika såär
  hoppas du har en fin helg

 14. Vilka bra frågor känns som man fick lära känna dig lite mer nu, jag har inte varit till Barcelona men ett ställ jag vill åka till i framtiden 🙂

 15. åh så kul detta var att läsa, så kul att lära känna dig bättre, nelson mandela hade man nog kunna fått en hel del intressanta historier ifrån 🙂 <3

 16. Jag har en liten dröm om att bli trädgårdsmästare, det måste passa oss som är sjukskrivna känner jag. Min syster gick på fotoskola i ett år och älskade det. Nu fotograferar hon bröllop och lite annat. Det skulle passa dig så bra, med alla dina fina bilder.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: