Firade många år nu på Pinchos.

Hej.

Igår kväll var vi iväg och firade oss R och mig lite extra på Pinchos. Vi firade nämligen bröllopsdag. Pinchos är världens första app-restaurang. Helt up to date med andra ord. De serveras små rätter med stor variation. Miljön är charmig och maten riktigt bra så till Pinchos kommer jag gärna igen och igen.

31img_1191img_1187

Så vacker bukett.

Finaste buketten till bara mig – Tack finaste R för denna.

img_1199

Kan ni gissa hur många år som gifta vi har skrapat ihop?

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

9 thoughts on “Firade många år nu på Pinchos.

Add yours

  1. nämen åhh grattis så mycket till er , så fint och gulligt inlägg. <3 har aldrig hört tals om app-restaurang förut är det att man beställer genom en app när man är där då eller? 🙂

  2. Har så himla svårt med att äta små tapasrätter på en och samma gång. Gillar inte alls upplägget, och därför har Pinchos gått bort. Och på alla tidigare bilder jag sett har det varit en stor ställning med mat mellan sällskapet. Det känns också lite underligt, haha! Grattis till er 🖤

  3. Men åhh stort grattis till er. Pinchos är så himla gott och en underbart ställe

  4. PInchos har jag hört mycket bra om så hoppas att vi också kommer iväg någon gång. Samt kul att ni firade där. Oj vad ska man tro, BQ och jag har ju varit ihop i 19 år och vi är ju några år yngre, ska jag gissa på att ni varit gifta i 20 och ett par i 25?

  5. Grattis! Jag har aldrig ätit på den restaurangen men de sägs mycket att den restaurangen ska ha god mat. Får äta där nån gång 🙂

  6. Visst träffades ni tidigt? Har för mig det mem vågar inte chansa 🙈 Pinchos är himla mysigt! Gillar atmosfären och inredningen!!

Kommentera

Up ↑

%d