Kameran och Jag på Hågelby.

Hej.

Jag tog systemkameran med mig idag till Hågelby parken när jag skulle fika med en vän. Att gå runt i Hågelby parken är mycket vackert och fridfullt. Särskilt dagar som denna när parken nästan är tom på besökare. De som var i parken var jag och några trädgårdsarbetare förutom alla barn som var borta vid lekparken. Helt enkelt lugnt skönt men lite småkallt.

Kameran och jag på Hågelby.

Det är något speciellt med Hågelby inte bara det att R och jag hade vår bröllopsfest där utan det att varje gång jag besöker parken ser jag nya spännande saker som jag upplever vackra och i ögon fallande. Att ha en vacker park så nära som Hågelby är för mig är roligt när man kan följa parken och livet där kring genom hela året är speciellt.

29ee29ff29gg29hh29ii29jj29kk29ll29mm

Efter dagens varv runt i parken blev det som sagt en kaffe inne på Anna Giertz med en vän. Lite trist att det var så blåsigt att vi inte kunde sitta ute, eller kunde och kunde vi tyckte det var för kallt för oss idag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

15 reaktioner till “Kameran och Jag på Hågelby.

Lägg till

  1. Så underbart att komma ut på en fotorunda. Det ser ut att vara ett riktigt härligt ställe 🙂 Nu blev jag inspirerad till att ta med min kamera till stugan imorgon och hoppas på fint väder 🙂

    Gilla

  2. det har varit typ storm här idag emellanåt usch man va bortskämd nu me förra sommaren o så nu detta skitväder . fick dock lite sol på näsan idag .
    superfina bilder så skoj o ta när det är så fint

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: