Kameran och Jag på Hågelby.

Hej.

Jag tog systemkameran med mig idag till Hågelby parken när jag skulle fika med en vän. Att gå runt i Hågelby parken är mycket vackert och fridfullt. Särskilt dagar som denna när parken nästan är tom på besökare. De som var i parken var jag och några trädgårdsarbetare förutom alla barn som var borta vid lekparken. Helt enkelt lugnt skönt men lite småkallt.

Kameran och jag på Hågelby.

Det är något speciellt med Hågelby inte bara det att R och jag hade vår bröllopsfest där utan det att varje gång jag besöker parken ser jag nya spännande saker som jag upplever vackra och i ögon fallande. Att ha en vacker park så nära som Hågelby är för mig är roligt när man kan följa parken och livet där kring genom hela året är speciellt.

29ee29ff29gg29hh29ii29jj29kk29ll29mm

Efter dagens varv runt i parken blev det som sagt en kaffe inne på Anna Giertz med en vän. Lite trist att det var så blåsigt att vi inte kunde sitta ute, eller kunde och kunde vi tyckte det var för kallt för oss idag.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

15 thoughts on “Kameran och Jag på Hågelby.

Add yours

 1. Skulle vilja besöka det. De ser verkligen så härligt ut! Vilka fina foto du tagit

 2. Så mysigt det såg ut 😀 Jag älskar minigrisar!! Skulle vilja ha om jag bodde på landet 🙂

 3. Så underbart att komma ut på en fotorunda. Det ser ut att vara ett riktigt härligt ställe 🙂 Nu blev jag inspirerad till att ta med min kamera till stugan imorgon och hoppas på fint väder 🙂

 4. det har varit typ storm här idag emellanåt usch man va bortskämd nu me förra sommaren o så nu detta skitväder . fick dock lite sol på näsan idag .
  superfina bilder så skoj o ta när det är så fint

 5. Vad mysigt att promenera i parken, vilken söt häst du tog bild på. Har aldrig varit på just de stället i stockholm. Men så vackert 🙂

 6. Men oh så speciellt ställe! Det är ju så man själv vill dit och titta! Älskar att du är så bra på att fotografer, du är grym på det! Kram

 7. åh vad mycket fina djur , haha ja tyckte verkligen grisen var jätte söt 🙂 <3

 8. MEn oj ja där skulle jag också gilla att gå fota, det är ju så fint med djur, natur och fina byggnader

 9. Åh vilken vacker park!😍 Där förstår jag att du trivs! Det är bara lite synd att det blåser så förskräckligt så man inte kan sitta ute och fika.

Kommentera

Up ↑

%d