Checkade ut…

Hej.

Förlåt…

Jag blev tvungen att checka ut från bloggen och allt där till. Har känt en stor stress över att jag hela tiden legat efter med allt. Man skulle kunna säga att fast jag bromsade livet så tog jag helt slut. Konstigt kan man tycka men när jag bromsar så kommer livet i kapp liksom. Jag är inte mycket för att skriva om när och hur jag mår på bloggen. Kanske mest för att jag själv har svårt för negativa och sorgsna bloggar. Visst kan vi må allmänt skit men vi måste försöka hitta ljus i allt mörker, trots allt. Jag själv mår bra och bättre av att läsa positiva och glada inlägg och bloggar. Så jag checkade helt enkelt ut mig från bloggen och allt där till. Jag vände mig om och gick en annan väg i helgen vilket var så skönt.

En ända bild.

Igår tog jag en ända bild. Det har nog inte hänt på många många år. Bilden som jag fotade tog jag bara för att jag skulle kunna jämföra och välja färg på stolen till växthuset. När jag visade vilken stol jag var sugen på fick jag flera tips från mina underbara läsare att den även skulle finnas på Jysk. Så det var till Jysk gårdagens lilla tur gick. Stolen såg vi på en gång. Alla färger som Jysk har hade de fint radat upp längs fasaden – allt för att vi kunder skulle kunna välja lättare. Bästa av allt var att på Jysk var stolen 100 kr billigare än vad den var på Bauhaus. Jag tror att jag bestämt vilken färg det blir för mig.

img_0909

Söndagshäng med mig.

Min söndag så här långt har gått i snigelfart. Mitt hår har Tilda och jag fixat till lite bättre än vad det var innan. Tur för mig att jag har bokat tid hos frissan så jag får till det som jag vill på riktigt.

16gg

På lunchbordet stod det pannkakor med hallon som jag har en crash on. Varvet i trädgården och växthuset är också avklarat. Mina fuchsia sticklingar som jag köpte med mig hem från trädgårdsmässan har börjat blomma. Wao vilken lycka! De är så vackra och speciella.

img_0927img_0926img_0928img_0934

T har städat av trampolinen igen. Björken bredvid har bestämt att vår trampolin ska få alla fröhäng tror jag minsann. Jag som tyckte att jag kunde fått fotat lite fina bilder på henne när hon körde volter fick typ en bild att nöja mig med. Nja vad säger man? Visst är hon i action i alla fall och bilden blev lite kul trots allt. Bättre en bild än inga alls….

19a

kram

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Checkade ut…

Add yours

  1. Ibland måste man få checka ut och bara vara! Så läckert det var när stolarna stod uppradade sådär 🙂

    1. Jag är precis likadan och då är det skönt att ta en paus från bloggandet.Vad härligt att höra att du fick tips om att jysk har dessa stolar också.Tänk nu sparar du hela 100kr som du kan göra något annat roligt med

  2. Ibland behöver man verkligen checka ut från blogg och bara vara ifrån det en eller två dagar. Så roligt att stolar var 100kr billigare på Jysk. Så svårt och välja färg när alla färger är fina 🙈

  3. Jag förstår verkligen vad du menar, jag är lite likadan! Jag gillar inte att skriva om jag inte mår bra, vill inte sprida negativitet och sånt. Du gjorde helt rätt i att bara ta en liten paus ifrån bloggen ett tag, samla nya krafter och komma tillbaka. Vi själva är ju alltid viktigast!:)

  4. Vart det rosa stol? Samt ja jag gillar inte heller sorgsna deppiga bloggar, jag får stress i kroppen då och då är det helt rätt att ta paus då

  5. Ibland behöver man ta en paus från bloggen och bara rå om sig själv. Vilken tur att stolen fanns med fler färger och billigare på jysk 🙂

  6. Så skönt att checka ut från bloggen en stund. Själv tycker jag att det är bra att man även får läsa om dåliga perioder så folk som läser bloggarna ser att livet inte alltid är bra, men att man tar sig upp. (Haha förståss iom att jag skriver om sånt haha)
    Kram till dig och bra att du vilar när kroppen säger till ❤👍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: