Fredagens F F F.

Hej.

Igår var det fredag igen. Dagen när jag brukar vara i farten med att göra en massa bra för mig själv. Så blev det även igår även om jag mesta dels var hemma. Denna veckan hade jag sedan länge bestämt mig för att den skulle bli en lugnare. Jag har haft veckor som varit för fullspäckade och vet att det kommer lika fulla veckor så just därför bromsade jag in denna veckan.

Fredagsfika.

Jag tog mig en chokladboll i solstolen som en paus medan jag höll på och fixade ute i trädgården. Vilket var helt underbart för vädret var sommar här hemma hela dagen.

img_0869-1

Fredagsfokus.

Jag fokuserade hela dagen på mig och vad jag behövde och ville göra fredagen till min. Givetvis tillbringade jag timmar i trädgården och vet ni vad jag fick lite bubbel. Växthuset blev städat och fint så nu väntar jag bara på att mina stol ska flytta in på sin plats.

img_0881img_0878img_0879img_0870

Fredagspresent.

Jag har eller hade tröttnat på mitt hår som gått åt det röda i håret sedan länge. Så jag åkte och köpte hårfärg. Vilket fick bli min present. Hmm det var nog en dum idé för håret blev enligt mig för mörkt. Till slut blev fredagspresenten mycket dyrare än vas som var tanken. Jag bokade in mig hos min frisör för att både klippa och göra ljusa slingor. Lite härva eller tur i oturen vad jag nu väljer att tänka – hur som helst nu blir det på riktigt. Min tanke var att jag bara skulle klippa mig hos frissan men eftersom jag inte blev supernöjd får hon även göra de slingor som var tänkte gjort själv.

img_0844

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

4 thoughts on “Fredagens F F F.

Add yours

  1. Ja men då kan det nog bli finfint med slingor över sedan, jag gjorde för mycket på Fredrik en gång då han färgade håret då la jag en ljus blekning över köpte sådan färg och på han vart det bra då =D

  2. Vi hade regn, regn och åter regn i fredags.. Men igår så hade vi fullt solsken och 21 grader visade tempen 😀

  3. Din fina stol som du har hittat på jysk kommer passa väldigt bra inne i ditt växthus. Och nu blev jag så sugen på chokladboll med kokos. Mumms 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: