Kaffe i solen på Zetas.

Hej.

Solen sken och det var redan varmt och skönt i morse när jag lämnade av R vid tåget. Jag längtade ut efter några dagar bara hemma vid. Så bilen fick ta mig till Zetas där man lätt kan drömma sig bort bland alla växter. Sanna kom och mötte upp mig så vi tog en kaffe i solen. Trädgårdscafét var fullt med folk idag som det brukar vara på sommarhalvåret när solen skiner. Har ni vägarna förbi Stockholm så besök gärna Zetas för det är en upplevelse om man gillar växter och trädgård.

Kaffe i solen på Zetas.

img_0837img_0835

Strosade runt en stund.

Givetvis så gick jag runt och kikade lite på allt vackert och spännande.

16c16d16e16f

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Kaffe i solen på Zetas.

Add yours

  1. Du har verkligen öga för allt som är vackert, både det stora och det lilla!! Härligt med kaffe i solen!!

  2. jag förstår att du älskar att vara där och ja det skulle jag med det känns som Kamilla och Mirre över det

  3. Vilket mysigt cafe´du var på deras fikabröd såg så god ut! Visst är det härligt att våren och värmen har kommit nu 🙂

  4. Så mysigt det låter. Tänk om jag hade kunnat åka dit över dagen för att fika. Det hade jag iofs kunnat gjort, men vet inte om maken hade gillat pengakostnaden bara för en fika haha

  5. Åh vilket underbart ställe du hittat att dricka kaffe på. Gud så gött! Jag hänger gärna med dig där ett par timmar.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: