Dags för en ny cykel.

” Inlägget är i samarbete med cykelkraft.se ”

Hej.

För mig finns det några saker som verkligen säger att nu är våren kommen. Så klart när blommorna börja blomma och värmen kommer tillbaka. Även när sneakers skorna åker på igen. Men framför allt när cyklarna kommer fram, då är det vår för mig. Min cykel som jag har nu är gammal men välvårdad. Jag tycker verkligen om min cykel. Det finns dock ett stort problem och det är att den varje dag används av dottern eller ena sonen. Så visst är det en bra cykel men nu efter 22 år börjar det bli dags för en ny cykel.

Dags för en ny cykel till mig.

Jag har spanat och funderat på att köpa mig en ny damcykel med bara tre växlar. En hederlig cykel med både cykelkorg, skön cykelsadel, pakethållare och en rundad ram står på min önskelista. Den ska vara i svart eller vitt har jag bestämt sedan länge. Förr köpte jag mina cyklar i en fysisk butik men det behövs inte längre. Jag som har bra koll på vilken typ av cykel som jag vill ha kan enkelt hitta vad jag söker hos Cykelkraft.

Sveriges största cykelaffär på nätet.

Det är lika enkelt att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft.se eftersom de har en cykelväljare som hjälper dig att hitta en cykel efter dina egna behov och önskemål. Nu kanske ni tänker att köper jag en cykel på nätet så levereras den i en kartong. Nej nej cykeln är färdigmonterad så näst in på att man behöver vrida styret rätt och montera på pedalerna. I samband med cykelköpet  ingår det 3 månaders gratis cykelförsäkring. Köpet ger även cykelpoäng på allt man handlar som går att använda vid ditt nästa köp hos Cykelkraft.

Vilken ska man välja?

Jag har svårt att välja. Svart eller vit? Det lutar mest åt den vita på grund av att den har den runda formen på ramen som jag önskar. En vit cykel är alltid fräscht medan en svart är klassisk. Cykelkraft kan hjälpa till med alla frågor och funderingar kring ett cykelköp på telefon, mail och chatt och guida dig rätt. De har över 1000 cykelmodeller från olika varumärken att välja på. Däremot så får vi själva ta beslutet om färg och och vilket utseende vi föredrar själva.

ck1237210-1_1linde4_3

Vilken väljer ni? Jag väljer den vita.

Går ni också i cykeltankar besök Cykelkraft de kan hjälpa er fram till rätt cykel för just dig.

Kram Kram

” Inlägget är i samarbete med cykelkraft.se ”

13 thoughts on “Dags för en ny cykel.

Add yours

 1. Finns ju inget härligare än att ta sig en cykeltur en varm vårdag! Jag har faktiskt inte hunnit med en cykelrunda än men får helt klart försöka med det. Jag hade valt den vita, älskar vitt för det ser så fräscht ut 🙂

 2. Jag gillar den vita bäst. Älskar att cykla men gör det sällan då jag dömer mycket fotboll och vill inte slita på kroppen mer än nödvändigt. Men när jag väl gör det vill jag att det ska fort.

 3. Tyckte den vita var riktigt snygg. Nu var det väldigt längesen dock som jag ens ägde en cykel eller cyklade. Med all trafik här i stan skulle jag heller inte våga inte cykla, däremot skulle det inte vara fel att glida runt på cykel ute på ett eventuellt landställe. 🙂

 4. Vit känns bättre på något sätt, svart är lite mer diskret kanske.. Hmm.. Jag kan inte heller bestämma mig nu för vilken som är snyggast ju!
  Jag kikar in på deras sida och kikar efter en rosa eller röd första cykel till dottern istället tror jag!

 5. Jag har cyklat mkt förr men numera e det lättare o bara ta bussen . Bra utav dej att du cyklar det ger mkt motion 💕

 6. Det är roligt att cykla 🙂 Haha jaa det hade varit illa om man behövt bygga ihop den själv xD Bra att dom har så många cyklar att välja på 🙂

 7. Alltså den vita är ju i mina ögon så sjukt mycket fräschare och stilren på något vis. Den andra är med fin, men den sticker liksom ut lite mer! 😀 Jag har cykel och borde cykla, men känner att jag typ inte vill cykla här i Växjö för jag är inte så van att cykla där massor av andra cyklar, så går det när man bott i en mindre ort haha! Kram

 8. Jag hade tagit den svarta 🙂 jag gillar också dom klassiska med cykelkorg 👌😁

 9. En cykel hade man verkligen behövt ! Det är så skönt att bara kunna ta cykeln om man ska någonstans , eller bara ta en lång cykeltur

 10. Vilket sammanträffande. 🙂 Jag funderar också på en ny cykel. Jag tror att en vit cykel passar dig. Själv kommer jag att välja en svart eller en blå, när jag väl köper en.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: