Länka med Kärlek.

Hej.

Jag måste idag eller redan nu slå ett slag för Länka med Kärlek som är en grupp för bloggare. Där vi delar våra bloggar i olika dagtrådar och hälsar på hos varandra och lämnar en kommentar. Det är jag och världens bästa bloggkollega  Mirre som har gruppen.

Vandrande hjärtat.

Idag började jag att små fixa med hur vi skulle kunna göra en film eller en powerpoint om Hjärtats resa genom Sverige. Det är så fantastiskt att vår lilla mascot nu varit ute och rest i över 17 veckor. Vem eller vilka får vara ute på en så lång resa genom landet? Alla måste få se och ta del av Hjärtat och denna roliga lek.

tisdagens temakarta

Fotoutmaningen.

Varje vecka har vi en fotoutmaning med olika teman. När alla bidrag kommit in väljer admin ut fyra bidrag som medlemmarna röstar på. Här ser ni några av alla de fina bilder som kommit i genom alla veckor.

16a

Veckans Bloggare.

Varje vecka röstar medlemmarna fram vem de vill se som veckans bloggare som vi presenterar för alla på lördagar. Här en en rad av alla som blivit Veckans Bloggare.

16b

Hedersmedlemmar.

Gruppen har i dagsläget även tre hedersmedlemmar som har varit framträdande i gruppen på olika sätt. Varje vecka länkar gruppen ut ett inlägg från dem.

Hedersmedlem Sofia LissmyrHedersmedlem2HedersmedlemAnnaSvensson

Himmel och Pannkaka vad jag frontar vår grupp men just idag är Länka med Kärlek bara bäst.

puss1

 

 

9 thoughts on “Länka med Kärlek.

Add yours

  1. Er kärlek till alla medlemmar är fantastisk. Ni är värda all beröm ni får. Sköter det snyggt utan att vara elaka eller hoppa på. Stor KRAM jag trivs hos er.

  2. Er grupp är bara så bäst! Och är så glad att jag är en del av den, lärt känna många personer och det bästa av allt alla sprider kärlek till varandra ❤️

  3. Jag blev faktiskt medlem där igår, ska sätta mig senare och läsa igenom allt som finns där så jag också kan bli aktiv och delta i allt det fina <3 SÅ BRA GREJ NI GÖR!!!

  4. Jag är med i fler sådana supportgrupper på FB men det är alltid Länka med kärlek jag lägger min länk i först. Om jag bara hinner en grupp är det alltid LMK som får länken, det är inget fel på den andra gruppen men det är så roligt med alla temafrågor, alla fototävlingar, veckans bloggare och så vidare. Det händer lite mer i denna gruppen. Tack för att ni startade den =)

  5. Ni har verkligen tänk igenom hur ni vill ha era grupp med olika roliga teman. Jag är medlem i eran grupp men har inte vart så aktiv i den 🙈 Jag får helt enkelt bättre mig haha

  6. Jag har helt ärligt dålig koll på gruppen, det finns så många idag så har lite svårt att hänga med. Men redan med hjärtat älskar jag!

  7. Jag bar lyfter på hatten för detta inlägg, så pefekt inlägg att visa hur trevligt vi har i gruppen och TACK, KÄRLEK

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: