Fredagsfikat på Klockargården.

Halloj.

Fredag idag igen – Jippi säger jag som lyxar till mina fredagar lite extra. Idag efter läkarbesöket med mina bihålor åkte jag ut till Klockargårdens våffleri för att ta en fredagsfika med R som varit och spelat golf. Jag tror inte jag behöver säga så mycket mer för ni ser ju själva vilken fikastund jag fick och den underbara miljön runt Klockargården.

img_0682img_0684img_0663img_0640

Fredagsfikat på Klockargården.

Klockargården är ett underbart trädgårdscafé som ligger granne med Grödinge kyrka. Byggnaden har anor från 1864 och användes då som en gammal kyrkskola. Nu erbjuds våfflor och klassiska svenska bakverk i en vacker natur med kristallklara vintrar och ett pion-paradis i lummig trädgårdsmiljö på somrarna. I fjol hittade jag och Tilda till våffelstugan efter en lång varm dag vid havet. Därefter blev det några besök. Nu har våffleriet öppnat igen så jag ville gärna komma och njuta av deras goda våfflor men även av den ljuvliga trädgården som de har runt om skolbyggnaden. Kommer ni på besök i mina trakter så ta en tur ut mot Skanssundet och stanna till vid Grödinge kyrka och besök Våffleriet.

img_0656img_0642img_0643img_0645img_0660img_0654img_0665img_0675img_0652img_0677

kram

♥ ♥ ♥

 

 

13 reaktioner till “Fredagsfikat på Klockargården.

Lägg till

 1. Nej men oj oj det där såg inte alls dumt ut som fredags mys .
  Enkelt o göra ändå hoppas man över det
  Mysig fortsatt dag önskar ja dej o fin start på helgen

  Gilla

 2. Det gör du verkligen helt rätt i, att lyxa till fredagar borde alla göra för bättre start på helgen än så är svår att få. Du, den där fikastunden såg riktig mysig ut 🙂

  Gilla

 3. Oh så himla mysigt alltså, en sådan fika hade jag verkligen inte tackat nej till! Just namnet Klockargården, min man och hans familj hade ett hus innan som hette så, som brann ner, men byggdes upp sen igen. Så fint namn! Kram

  Gilla

 4. Men oj vilken lyxig fika. Så gott med våfflor och det ser verkligen underbart ut. Gillar verkligen miljön. Känns hemma på något sätt fast borta. Ska komma ihåg Klockaregården till nästa gång jag är uppe i stockholm. Undrar om man kan göra våfflor ketovänliga?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: