Fredagsfokus och fredagspresent.

Halloj.

Vet ni vad? Jag gör precis allt för att inte behöva börja med att stryka och vika tvätten. Har ni också någon syssla som ni inte är så förtjusta i? Strunt samma nu pratar vi om annat.

Fredagsfokus – Jag smet ut i trädgården en stund och skruvade lite på bänkarna och fixade och donade. För som ni redan vet är det i trädgården som jag finner bäst ro just nu. Solen sken och värmen spred sig i växthuset så jag lyxade till det och gick och hämtade en breezer. För är det fredag så är det fredag som sagt.

img_0691img_0707img_0708

Fredagspresenten – Jag erkänner att den var svår idag när jag inte var iväg någonstans där jag kunde köpa present. Så jag tänkte till och köpte gästhanddukar från HM. De med solrosorna på som jag stod och höll i när jag var inne i stan i veckan.

10a

Mina sötnosar nu kan jag inte dra ut på alla måsten längre…Så nu får jag köra på!!!

fredag11

♥ ♥ ♥

10 thoughts on “Fredagsfokus och fredagspresent.

Add yours

 1. Åh jag älskar breezer . Ibland tar jag faktiskt greker cider än vin 🙂 du gjorde det helt rätt o ta en cider 💕

 2. Hehe, jag skrattade lite för mig själv när jag läste de första raderna. Tycker alltid man har som minst lust att ta tag i sysslorna när man behöver göra det som mest. Jag är precis likadan. Skjuter upp och fastnar i en massa annat.
  Så fina handdukarna ser ut, riktigt vårigt och som två solar. 🙂

 3. Jag är lika, ogillar att stryka och vika tvätt. Blää, klart du skulle ha handdukarna, de passar dig 👍

 4. kommer inte in till dej heller nu sökte jag själv efter dej på google då gick det
  usch man blir sur det är blogg.se som strular hela tiden o ingen vet varför men väntar man tills det snurrat färdigt så kommer sidan oftast men man hinner inte alltid vänta
  kom inte till dej innan heller idag men sen kom ja in på telefonen coh nu då genom google själv så mysko

 5. HÄRLIGT att kunna vara ute och njuta. Idag ska jag vara det hela dagen om solen stannar kvar. Superfina handdukar.

 6. Ohh vilka fina handdukar, så fint med solrosor på och gott det där såg ut också. Förstår att du finner ro ii trädgården

 7. Jag har sagt det innan men det är så roligt att få se vad du väljer för fredagsfika/fokus och present varje vecka. Du kommer alltid på så bra och tänkvärda presenter och köper inte bara för att som en annan hade gjort. Jättefina handdukar. Åh, jag vill också ha ett stort växthus jag kan kliva in i – känna alla dofter =)

Kommentera

Up ↑

%d