Morsdagspresent som ger välbehag.

” Inlägget är i samarbete med Livehome.se ”

Hej.

Nu är vi en bit in i maj månad och snart radar högtiderna upp sig efter varandra. Vilket är mysigt såklart. Som mamma finns det en högtid som är lite extra speciell och det är morsdag.  Dagen då barn firar sina mammor lite extra. Mors dag firas den sista söndagen i maj. Dagen kommer sig av Anna Jarvis, en amerikanska som ville hylla sin bortgångna mor, påverkade president Woodrow Wilson att instifta mors dag 1914. Firandet av mors dag spreds snabbt i USA och världen, och kom till Sverige 1919 på initiativ av författarinnan Cecilia Bååth-Holmberg.

Vad vill man ge och vad vill man ha?

Visst är det underbart med alla fina teckningar och pärlplattor som man får och fått. Men vad vill jag ge och få i morsdagspresent? Jag vill ha en Aroma Diffuser och en härlig doftolja till den.

aromadiffuser

Vad är en Aroma diffuser?

Är en ny produkt som är en blandning mellan doftljus, doftpinnar och essentiella oljor. Syftet är att förhöja mysfaktorn i ditt hem genom att inte bara skapa stämning som med doftljus utan även skapa en avslappnande, härlig doft. Aroma diffusern är enkel att använda. Du behöver vatten och en olja som du häller i vattenbehållaren och därefter droppar max tre droppar. När det är gjort kommer ditt hem dofta underbart i sju till tio timmar. Diffusern utsöndrar utsöndrar den essentiella oljan nästan utan något ljud och kräver inte någon värme.

aromadiffusergrey

Vilken doft ska man välja?

Att välja diffuser var enkelt men doften lite svårare. Hur vill jag att mitt hem ska dofta idag och imorgon? Vill man skapa en härligt lugn och skön atmosfär i ditt hem så är det enkelt att att göra med en Aroma diffuser med en god doftande doftolja till. Doftolja är en olja lik en parfym och även de framställs på ett parfymhus.

Doften på oljan som kommer sprida sig i mitt hem är viktig inte bara för mig utan även för mina familjemedlemmar och de som besöker vårt hem. Den får inte vara för stark och kraftig och den får inte ge en känsla av huvudvärk som jag kan uppleva ibland att jag får när jag besöker vissa butiker. Mjuk och behaglig med en fläkt av renhet och liv så vill jag att vårt hem ska dofta. Nu håller jag tummarna för att vårt hem ska dofta precis så som jag önskar.

Bästa för mig är att välja två dofter så jag kan variera mig. Jag valde No5 Ocean Breeze och No13 Clean Cotton.

pagem

Mitt tips till er på uppskattade morsdagspresenter

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

” Inlägget är i samarbete med Livehome.se ”

4 thoughts on “Morsdagspresent som ger välbehag.

Add yours

  1. Vad kul med lite fakta om mors dag! Den där såg så intressant ut. En sån hade jag velat ha när vi snart ska flytta

  2. Så roligt att få reda på lite mer om hur morsdag faktiskt uppkom. Jag har en billigare aroma diffuser här hemma och ÄLSKAR den! Köpte en svindyr från Rituals till min mamma i julklapp dessutom. Men, ja, det kanske är dags att införskaffa sig en värsting till sig själv också. Synd att den inte fanns i fler designutföranden på livehome!

  3. Ohh dem där har jag hört talas om, verkar jättebehagliga, skulle gärna ha en sådan, samt de är snygga med

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: