Lets Smile och Nice Things.

Hej Hej.

Idag åkte jag in mot stan igen – Tandblekning stod på schemat. Men först hann jag med att köpa en sak åt Tilda och gå runt på Things vid Hötorget. Sedan har jag hunnit med att vara hos arbetsterapeuten med Marcel och hans finger på Huddinge sjukhus innan det blev middag och skjutsa till gympan. Utan mina pauser och sovstunder hade det aldrig funkat med så många punkter som jag har på mina listor denna veckan. Om sanningen ska fram så blir min blogg lidande för jag hinner och har inte orkat så som jag önskar att jag gjorde. Det har blivit på tok för många inlägg om egentligen ingenting vilket jag inte gillar att ha för många av. Det var det lite hur livet varit för mig de senaste dagarna.

Stockholm i mitt Hjärta.

Jag vet att jag visat er och fotat vid rulltrapporna vid nya uppgångarna från Pendeltågen vid centralen tidigare. Men jag gör det igen för att det är så vacker miljö och att det var där mitt äventyr idag började.

img_0562

Things har verkligen fina things.

Jag älskar att gå runt inne på Things och uppleva och ta med mig tusen nya ideér och nya tips. Udda och kreativa dekorationer och stilar är något som jag alltid fallit för. För att senare göra om dem till min egen falang av något. Det är lite så som jag funkar över lag och i det mesta.

img_0585img_0586img_0581

img_0587
De här kopparna blev jag kär i för de har tre små söta fötter som koppen står på.

img_0584-1img_0582-1

Designtorget fick också besök av självaste mig.

En butik som jag tyckt så mycket om ända sedan den slog upp dörrarna här i Stockholm på 90-talet är Designtorget. Den butiken har så mycket spännande och nytänk vilket gör att jag går där ifrån med ett leende på läpparna varje gång.

img_0565img_0567

img_0574
Tror minsann att jag hittade min nya börs idag. Så fin dock tycker jag att den är lite för stor. Jag vill nog att min nya ska vara i samma storlek som den jag har nu. Men expediten sa att det kunde finnas mindre från den designen så jag ska leta lite till hos dem.

Lets Smile nu Pinglan.

Som jag skrev i början stod det tandblekning hos Lets Smile idag på mitt schema. Kliniken var ny för mig men de var supertrevliga och kunniga framför allt. Förklarade och jag kände mig lugn när jag var där. Sedan tänkte jag på att de gånger som jag blekt tänderna har det varit lite olika hur de gjort och förhållningsregler efteråt och så vidare. Jag har en framtand som jag har en plastemalj på sedan jag skadade tanden på mellanstadiet när jag spelade basket. Vilket gör att en blekning på mig kan bara gå ner till original färgen på plasten annars skulle jag ha en fultand och resten Hollywood vita. Hollywood vita skulle bara se konstigt ut på mig så jag är mer än nöjd. Tänderna är 8 nyanser ljusare så jag kan inte klaga alls.

8a
Denna bilden måste vara en av de fulaste på mig som jag lägger ut men men vad gör jag inte för att visa hur bra det blev.

8b

puss1

11 thoughts on “Lets Smile och Nice Things.

Add yours

 1. Har aldrig blekt tänderna men lite sugen blir man allt när man ser alla fina resultat 🙂 så fina kopparna var!

 2. Har aldrig belekttänderna men skulle nog behöva efter allt kaffe drickande! 🙈☺️ Fint blev det iaf!

 3. Det gäller ju att det ser naturligt ut 🙂 Så mycket fint du hittade på din tur till stan igår.

 4. Intressant att du skriver att du inte gillar att skriva dessa inlägg om allt och ingenting. Jag tycker snarare att det är väldigt trevligt och uppskattar dina vardagsinlägg. Jag förstår dock att du är trött och inte riktigt orkar med blogg. Vilken underbar affär du var inne i. Många roliga detaljer. Vad bra tänderna blev och fint att du fick ett bra bemötande.

 5. Så härligt att du även hann att strosa runt på stan innan du skulle bleka tänderna. Kopparna med fötter är ju så gulliga. Dekorationerna är ju så fina

 6. Du ligger i så hela tiden! Förstår att man behöver en och annan paus med det schemat. Älskar Designtorget, kopparna där var ju för roliga.
  Vad bra tänderna blev med.

 7. Men åh! De där kopparna med fötter på blev jag lite småförälskad i faktiskt 😀 Jag skulle också vilja bleka tänderna men har så svårt för sånt som är och liknar tandläkarsituationer 😛 Får försöka ta mig över den rädslan någon gång!

 8. Vad spännande med tandblekning, det är något jag aldrig har provat. Varit sugen många gånger man aldrig kommit till kritan så att säga. Måste ta tag i det nu haha! Oj, oj den butiken verkar verkligen ha så mycket i min smak, hade helt klart hittat något där 🙂

 9. Kul med sådant nyans skillnad på tänderna 😁

  Jag brukar köpa hängande dekorationer till barnen varje jul att hänga i julgranen men just denna butik har jag inte sett ännu. Så mycket fint dem hade! Ska in och följa på instagram 🙌 tack för tipset 😚

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: