Testing Testing Novelle Plus.

Hej.

Det är inte särskilt ofta som jag fångas av något nytt som jag testar på. Just därför blev jag verkligen glatt överraskad när jag gillade Novelle Plus nya vitaminberikade och smaksatta vatten. Alla aromer är naturliga och dryckerna är lätt kolsyrade. Novell hittade jag hos Coop.

Testing Testing Novelle Plus.

Novelle Plus är en lätt kolsyrad dricka med goda smaker som är kombinerade med ett rikt vitamininnehåll. Det finns två olika varianter av Novelle Plus.

* Novelle Plus Skin Wellness – Smakar aprikos och jasmin. Innehåller zink 40% av det rekommenderade dags intaget och är bra för både hud och hår. / Smakar fräscht och friskt tycker jag.

*Novelle Plus Vitality – Smakar mango och guava. Innerhållet både B3, B5 och B6. Innehåller zink 40% av det rekommenderade dags intaget. Ska hjälpa till att hålla energinivån och motverka trötthet. / Smakar sommar och lätt enligt mig.

img_0545img_0547

Novelle Plus får bli mitt tips till er idag.

kram

 

 

29 reaktioner till “Testing Testing Novelle Plus.

Lägg till

 1. Innehållet är bra tycker jag. Dock så klarade jag inte dessa öht, tycker de smakade kolsyrad saft och jag avskyr saft hehe.

  Gilla

 2. Kul att du gillade dem, jag har bara testat den som är lite mer rosa och den passade inte mig alls i smaken. 🙂 Kanske ska ge den andra en chans då!

  Gilla

 3. Åh detta lät ju inte helt fel ! Måste verkligen testa ! Har faktiskt inte ens sätt dom 😀 hoppas dom finns här med , älskar att testa allt nytt som kommer !

  Gilla

 4. Vad roligt att du testade nya drycker. Dom låter faktiskt väldigt goda, så är det ju bra att det är vitaminer i dryckerna. Jag ska nog spana efter dom nästa gång som jag handlar 🙂

  Gilla

  1. Tack för att du rekommenderar dessa till oss😁Blev väldigt nyfiken och måste testa dessa för att se om jag gillar dom lika mycket som dig

   Gilla

 5. Tack för ditt tips, älskar att testa nya drycker men denna har jag aldrig sett, får kika efter den. Låter precis som en dricka för mig

  Gilla

 6. Låter ju lovande, undra om det finns här. Måste kolla upp, inte sett dom iaf. Innehållet verkar ju vara bra 😁

  Gilla

 7. Vilka bra tips om man gillar sån dricka. Jag tycker det lät lite konstigt med Jasmin tillsammans med aprikos men så bra att den är bra mot t ex håret.

  Gilla

 8. Jag har lite svårt för såna smaker men innehållet låter bra så jag ska nog testa ändå. Min fru däremot tycker om udda smaker så hon får ta om jag inte klarar av smakerna😉.

  Gilla

 9. men vilket bra tips, kul att något man bara kan dricka kan vara bra för huden & håret, den som motverkar trötthet lät ju inte fel heller, måste nog testa dessa jag med 🙂 ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: