Smidigare kan det inte bli – Mathem.

Hej.

Jisses så trött jag varit hela dagen. Först upp med tuppen i morse för att åka med Marre och kolla upp saker kring hans Hyper IGD. Därefter åka mot Skärholmen och möta upp Tilda som kom med R för att gå till sjukgymnasten. Hon gjorde illa sig i svanskotan för någon vecka sedan och vi ville kolla upp så det var okej att hon tränar som vanligt igen. Skönt att allt var okej och hon fick klartecken att träna som vanligt igen. Väl hemma efter lunchen toksomnade jag och sov ända tills Tilda väckte mig och sa att Mathem kommer nu.

Smidigare kan det inte bli.

En av de smidigaste saker jag vet är att handla i online butiker med hemkörning till dörren. Mathem har räddat mig så många gånger nu. Jag ogillar skarpt att handla i matbutiker när alla andra gör det och egentligen så tycker jag inte om det alls. När det bara är några få saker och det är lugnt fixar jag men när det blir mycket väljer jag mer än gärna att sitta med datorn i knäet och handla i lugn och ro.

Nu när det är lite mycket för mig är det också skönt att vi har hem alla ingredienser till de maträtter som jag omsorgsfullt valt ut i Mathems receptbank. Plus att jag tog hem Mathems Familjekasse i 3 – dagar. Visst är det skönt när man kan göra vardagen och livet lite enklare. Dock så ser jag att ett recept från matkassen innehåller koriander vilket jag tycker smakar diskmedel. Gillar ni koriander? Hörde på Nyhetsmorgon i helgen tror jag att Sverige är kluvet antingen älskar man kryddan eller så avskyr man den. Jag ställer mig i ledet och avskyr….

img_0551img_0550

Vi hörs snart igen!

♥ ♥ ♥

11 thoughts on “Smidigare kan det inte bli – Mathem.

Add yours

 1. Så bra att det inte var nåt med svanskotan och att det var okej att träna igen 🙂 Det är många som handlar mat online men vi har inte börjat med det 🙂

 2. När vi bodde i Täby så handlade vi väldigt mycket från mathem. Otroligt smidigt då jag inte heller gillar att gå i affärer. Men de levererar tyvärr inte till den adressen vi bor på nu

 3. Jag har nog aldrig ens funderat över
  koriander om sanningen ska fram, vad brukar det finnas i för mat? Här blev det quinoasallad med getostgratinerad kycklingfilé igen, tackar Mirres blogg för det receptet!

  Jag brukade köpa färdiga kassar tidigare men jag är alldeles för kinkig så åt alldeles för lite även om jag uppskattar att man slipper fundera över vad man ska laga för käk..

 4. Det är såå skönt att slippa gå i mataffär! Jag beställer på nätet och hämtar på en utlämningsplats! Så mycket ångest jag sluppit om jag kommit på detta innan!!

 5. Hoppas att hon kan komma igång och träna som vanligt. Smidigt med mathem.se Nu för tiden tycker jag att det är så svårt att hitta tiden till att handla. Bra då att kunna beställa istället.

 6. Så smart att man nu kan beställa hem mat. Jag tycker inte heller att det är kul att handla när det är massa folk. Jag går på kvällen. Om jag måste 🙂

 7. Onlinehandlingen har sedan mer än ett halvår tillbaka varit en livlina i vardagen. Helt ärligt så vet jag inte hur vi bar oss åt innan vi beställde mat som vi bara snabbt kunde åka och hämta. Vi körde MatHem en sväng också, men sortimentet levde inte riktigt upp till våra förväntningar och när jag började jämföra priser gentemot ICAs onlinehandel så skiljde det en hel del. Nu beställer vi och åker och hämtar på ICA två gånger i månaden ❤️

 8. Jag har länge velat testa att handla hem maten från mathem och få det levererat till dörren, men vi bor på fel ställe för de levererar inte hit ännu ..

 9. När jag bodde hemma hos mamma hade vi Linas matkasse eller Icas matkasse, vet att dom har matkasse fortfarande, maten är faktiskt godare än man tror ^^

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: