Folietryckta bröllopsinbjudningar.

” Inlägget är i samarbete med YT – Tryck ”

Hej Hej.

Har det ramlat ner några inbjudningskort till något bröllop ännu för er i år? I vår brevlåda är det dåligt med det men så är ju jag kanske inte längre i giftas ålder som det så fint hette förr. Däremot så är det lätt att minnas sig tillbaka till den tiden då vi planerade för vårt bröllop. Flera av våra vänner var även de i giftas stadiet om det nu finns något sådant stadier. Hur som helst så minns jag att det var stora beslut att ta.

Bröllopsinbjudningen – hur ska den se ut?

Allt går ju i vågor när det handlar om det mesta såklart. Hur hade vi valt att göra våra inbjudningskort om det var i år vi skulle gifta oss? De vi hade tryckte vi själva på naturpapper med röda hjärtan på. Superfina och charmiga såklart men hur hade vi valt idag? Givetvis så hade vi lämnat det uppdraget med inbjudningarna och programmen till ett tryckeri som är specialister på att trycka hantverkstryck som passar just det vi vill ha.

Folietryck på inbjudningarna.

Jag hade önskat om jag fått välja själv att inbjudningarna skulle tryckas med folietryck i guldfärg på någon form av chokladpapper med en inbjudan när pappret vecklas ut. tänk er lite som Kalle i chokladfabriken.

Chokladfyrkanter-folietryck-hemsidan-b9bd95c2

Genom att använda sig av folietryck skulle inbjudningarna se exklusiva ut även om de skulle komma i chokladförpackningen. Folietryck eller värmefoliering som det också kallas är när infärgad foliefilm används i trycket. Trycks oftast i guld och silver färg, men kan även  fås i flera olika foliefärger. För mig skulle det vara viktigt att använda mig av ett tryckeri med mångårig kunskap och i nära anslutning så jag lätt skulle kunna besöka för att kunna både diskutera men samtidigt få ta del av de inbjudningar som skulle skapas. Just därför hade jag i mitt fall anlitat YT – Tryck som finns i Farsta utanför Stockholm.

boktryck

Lycka till med alla era inbjudningar men glöm inte att anlita de som verkligen kan hantverket kring att tryckkonsten.

Kram från mig.

” Inlägget är i samarbete med YT – Tryck ”

16 thoughts on “Folietryckta bröllopsinbjudningar.

Add yours

 1. Vi är bjudna på ett bröllop i sommar, min kusins!! Drömmer mig tillbaka till min egen planering när jag läser ditt inlägg!

 2. Men gud vad fina dem korten var! Nästan så att man vill styra upp ett bröllop bara för att skicka sånahär kort 😉

  1. Verkligen jätte fina kort ! Längtar tills man får styra med sitt egna bröllop ;D

 3. Tyckte detta va kul att läsa! Förhoppningsvis gifter sig sambon och jag nån gång så jag har börjat planera lite smått haha

 4. Det är några år sedan nu som jag och maken gifte oss, vi gjorde egna hemma på datorn. Hade ju varit mycket roligare att göra något liknande som du tipsar om i ditt inlägg. Bröllopsinbjudningar får vi inte längre. Ingen av våra vänner är i giftastagen.

 5. Det är dåligt med såna inbjudningar i vår brevlåda med. Det gör inget för tar hellre emot kärleksbrev. Får se hur det blir med inbjudningar när det är dags för mig att gifta mig.

 6. Inga inbjudningar i år, men tänkte också på mitt egna då jag läste inlägget. Gör en hel del med genomtänkte inbjudningar.

 7. Nej, inga inbjudningar i år. Tyckte det var rätt svårt att bestämma hur man ville att dom skulle se ut. Fanns så många att välja mellan.

 8. Här har de kommit lite inbjudningskort faktiskt. Tror till o med ett av dem är gjort hos dem du skriver om🙂

 9. Å så kul o planera sånt där ju . Om man ändå kunde 🙁 o hade nån oså vid sin sida 💕 har inte fått bröllops inbjudningar i år men fick det för nått år sen el nått o det va jätte fint.

 10. Vilket intressant inlägg och vad roligt att få veta hur du hade gjort nu om ni hade gift er. Tänk vad åren kan utveckla så många bra saker 🙂

 11. Vi har inte fått någon bröllopsinbjudan i år. Jag tror nästan alla vi känner är gifta, men snart är det väl kusin och syskonbarnens tur😱. Vi köpte våran kort färdigtryckta i en butik och det var svårt att välja! Men iaf så det var en blomma på framsidan, den hade varit jättesnyggt i folietryck i guld.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: